ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 23, 2004

Magyar tárhelykereső szolgáltatás

Hojtsy Gábor · 2004. Ápr. 23. (P), 18.13
Az iMARKET Média és Informatikai Kft. a közelmúltban indított útjára több keresőoldalt is, melyek között ott van a tárhelykereső.hu webhely is. A keresés több mint harminc szempont szerint lehetséges, a szolgáltatókat sok paraméter megadására kérik.

Hírek oldalon belüli kiemelése

LacKac · 2004. Ápr. 23. (P), 17.58
Érdekes és hasznos ötlettel találkoztam Derick Rethans blogjában. Ha valaki egy konkrét hírre mutató linkkel érkezik az oldalra, például mert egy RSS feedben levõ hivatkozást követ (pl. Dátumok elemzése), akkor az oldalon ez a hír ki lesz emelve, a többi szöveg pedig egy világosabb szürke színnel lesz megjelenítve. Ez nagyban segíti, hogy minél hamarabb megtaláljuk, amire szükségünk van.

Új alkalmazottakat vesznek fel a Netscapehez

Hojtsy Gábor · 2004. Ápr. 23. (P), 15.59
A news.com héten megjelent híre szerint az AOL állásajánlatokat tett közzé a Netscape divíziójában betölthető pozíciókra. Jeremy Liew, a Netscape.com írányítója azt nyilatkozta, hogy újra kívánják éleszteni a szunnyadó Netscape márkát. Véleménye szerint a Netscape teljesen új irányokon is elindulhat, bár továbbra is fenntartják a jelenlegi üzleti érdekeltségeiket az 'ezüstérmes böngészőt' és a 'bronzérmes általános portált' illetően.