ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 1, 2004

(számomra) Cifra MySQL lekérdezés PHP-ben

Beren · 2004. Ápr. 1. (Cs), 19.28
Üdv mindenkinek!

Az egyszerűség kedvéért egy analógia: képzeljünk el egy Excel táblázatot, mondjuk 5 oszloppal és 5 sorral. Kapcsoljuk be ebben a táblázatban az AutoSzűrő funkciót minden oszlopra. Ilyenkor az AutoSzűrőben megjelenik az adott oszlop összes értéke (ha valamelyikből több van, az csak egyszer). Ha kiválasztok egy értéket egy oszlop szűrőjében, akkor a többi oszlop szűrőjében már csak azok az adatok jelennek meg, amelyek a már beállított szűrővel összhangban vannak.

Na ezt kellene nekem, aki csak tojás vagyok, megoldani egy MySQL adatbázisból PHP alapon. Odáig eljutottam, hogy minden adat megvan egy tömbben, de nem tudom, hogyan kellene szűrni a tömb értékeit a tömbben magában lévő adat alapján. Valami tipp?

Google e-mail

Bártházi András · 2004. Ápr. 1. (Cs), 09.27
A szerdai napon (még április 1. előtt) a Google bejelentette, miszerint hamarosan ingyenes e-mail szolgáltatást indít, ezzel versenyre kelve a rivális Yahoo! és Microsoft szolgáltatásaival ezen a téren is. Mindig kitalálnak valamit... Nem is rosszat, ugyanis amennyire lehet újdonságot nyújtani a webmail terén, a Google többet is fog.

online felhasználók számlálása

lamer · 2004. Ápr. 1. (Cs), 08.38
Segitseget keresek.

Szeretnem a bejelentkezett online felhasznalokat szamontartani PHP-ban...
Ha tud valaki erre megoldast kerem segitsen...

Lamer