ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 2, 2004

php frissítés

hrob_ · 2004. Ápr. 2. (P), 14.19
Sziasztok.
El tudnátok magyarázni mit kell csinálnom ha szeretném a php újabb verzióját felrakni otthoni gépre, egy már meglévő helyett?
köszi
-Bidu-
 

Megjelent a Drupal 4.4.0-s verziója

Bártházi András · 2004. Ápr. 2. (P), 10.34
Az alapos tesztelési időszak után a Drupal projekt kiadta a 4.4.0-s verzióját a nyílt forráskódú tartalomkezelő és közösségi rendszerének. A 4.4.0-s változat rengeteg új tulajdonsággal ruházza fel a rendszert, melyek növelik a rugalmasságát, teljesítményét, használhatóságát és elérhetőségét. Íme egy lista a főbb változásokról:

PHP 4.3.6 RC1

Granc Róbert · 2004. Ápr. 2. (P), 10.08
Ma megjelent a PHP 4.3.6 első (és remélhetőleg egyetlen) előzetese, amely a 4.3.5 következő két fontosabb (és több apróbb) hibáját javítja: a Windowsos és szálbiztos (Thread-safe) változatok alatt a kiegészítők dinamikus betöltésénél léptek fel gondok, valamint nem megfelelően működött a téli-nyári időszámítás kezelése.
A 4.3.6 előzetese a szokás szerint a PHP minőségbiztosítási csapat honlapjáról tölthető le, a forráskód tar.bz2 illetve tar.gz formában, Windowsra pedig már binárisként.
 

PHP String HTML-be

KenChi · 2004. Ápr. 2. (P), 08.46
Üdv!

Szeretném, ha valaki segítene nekem!

Van egy string!

$text = "Ez a szöveg rész és van benne egy [xurl]link[/xurl] is"

Ha én ezt kiírom HTML-be, akkor a két tag között lévö; szöveg legyen link:

"Ez egy szöveg rész és van benne egy <A href='link'>link</A> is"

Még kezdö; vagyok és sajnos nem sikerült még megoldanom ezt a problémát
 

mi a hiba?

aktivka · 2004. Ápr. 2. (P), 04.45
A következő kis progival nem tudom mi a hiba, gyakorlatilag minden adatfeltöltési kisérletnél ilyen hibával találkozok. a from method post. Meghív egy php progit ahol a form értékeit akarom használni, és állandóan azt a hibaüzenetet kapom nincs deklarálva a változó. Szintaktikailag helyes a kód. Ja és a session file üres. Mit kell csinálnom, hogy működjön a dolog.
Mit kellene beállítanom? Előre is köszönöm