ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 30, 2004

A PHP Tokenizer kiterjesztése

bbalint · 2004. Már. 30. (K), 23.00
A PHP Tokenizer kiterjesztése
A PHP fejlődése során egyre több belső lehetőséget tett elérhetővé a nyelvet használó programozók számára, gondolhatunk itt például a parse_ini_file() függvényre is, mely a php.ini feldolgozó kódot teszi a programozók számára is felhasználhatóvá.

Cikkemben a PHP Tokenizer kiterjesztéséről szeretnék néhány jó szót szólni, mely a PHP belső világát mutatja meg, a nyelvi feldolgozó használatát teszi lehetővé szkriptjeinkben. Szerintem ez az, amit (talán sokan is) kerestek. Írásom a haladóbbaknak szól, tehát aki nem látta még a PHP forráskódját illetve nem fordított PHP-t, annak lehet, hogy megfekszi a gyomrát, tehát csak óvatosan!

php_session

lacas · 2004. Már. 30. (K), 22.56
Arra lennék kiváncsi mért van az, hogy nálam a session változóknak csak a nevét menti a gépem az értékét nem. Mit kell beállítani, hogy működjön rendesen.
előre is közs
 

Mégis lesz következő Netscape?

Bártházi András · 2004. Már. 30. (K), 22.35
Az Inquirer adta hírül, hogy az AOL várhatóan a nyár elején egy új Netscape verzióval áll elő, ezzel lecserélve a tavaly nyáron megjelent 7.1-es verziót. A hírt a cég egy prominens személyisége is megerősítette a lapnak - már dolgoznak az új verzión.