ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 3, 2004

Előadás anyagok letölthetőek

Bártházi András · 2004. Már. 3. (Sze), 15.13
Korábban hírt adtunk a hazai W3C iroda és a Nemzeti Digitális Adattár Programiroda által szervezett konferenciáról, ezúttal jelenthetjük, elérhetőek az előadások anyagai. A konferencia weblapjának Program/előadások oldalán tölthetőek le, tekinthetőek meg a prezentációk (PDF/HTML/SVG formátumokban).
 

PHP hiba, vagy béna vagyok?

jannus2 · 2004. Már. 3. (Sze), 08.49
A problémém a következő eddig egy webszerver csomafot a foxszerver 2.1-et telepítettem fel magamnak otthon , de most külön külön letöltöttem az apach2, php 4 és a mysq-t
szépen fel is telepedtek ahogy kell, és minden muxik is frankon. csinaltam egy két virtual hosztot is a könnyebb munkamenet érfekében, de ha az egyik munkémat betöltöm beolvassa a txt- ből aza datokat, viszont ha valamilyen müveletet szeretnék végrehalytani akkor ezeket irja ki:
Undefined variable: PHP_SELF in \admin.php on line 31, referer:admin.php
Undefined variable: action in admin.php on line 39, referer:admin.php

mi lehet a probléma?

elöre is köszönöm a segítséget.
 

Stopposok utikalauza a PHP-hez

Hojtsy Gábor · 2004. Már. 3. (Sze), 08.22
Az Oralce Technology Network oldalon ezen a héten indult el a "The Hitchhiker's Guide to PHP" című cikksorozat, melyben hetente újabb ismertetők jelennek meg a PHP felhasználásáról, különösen Oracle környezetben. A nyílt online-szeminárumként is reklámozott sorozat célja, hogy az Oracle Application Serverben immár beépített PHP-t minél több fejlesztővel megismertesse.