ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 9, 2004

Macromedia szoftverek Linuxon?

Bártházi András · 2004. Már. 9. (K), 17.55
A FlashForward fejlesztőknek szóló éves konferencián történő beszédben hangzott el: a Macromedia rövidesen elkezdi úgy optimalizálni a Flash MX-t, hogy az fusson Linux alatt is a Wine emulátor segítségével. A fejlesztők érdeklődésének függvényében a következő tervezett lépés a Flash MX natív Linuxos verziójának megjelenése lesz, és más további alkalmazások portolása is úton van. Bár személy szerint nem hiányolom, de sok embernek jó hír lehet, hogy ezek szerint megvan annak az esélye, hogy lesz Dreamweaver is Linuxra. A C|Neten megjelent cikkben további híreket olvashatunk a Macromedia jövőbeli terveivel kapcsolatosan.
 

WFSZ (és Weblabor) találkozó a PHP Konferencián

Hojtsy Gábor · 2004. Már. 9. (K), 15.40
Az NJSZT Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztály találkozót szervez tagjai és minden érdeklődő számára a Második Magyarországi PHP Konferencián. A találkozón a szakosztály projektjeiben dolgozók is részt fognak venni, így lehetőség lesz a Weblabor teljes szerkesztőgárdájával való találkozásra vagy a PHP dokumentáció fordítókkal történő megismerkedésre is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a konferencián. A találkozókról a rendezvény közösségek oldalán informálódhatsz.
 

PHPBB login hozzákapcsolása egy meglévő honlaphoz

sasfiok · 2004. Már. 9. (K), 14.08
Van egy portál, ehhez szeretném használni a phpbb-t, megyen is, de annak külön loginja van, így kétszer kell bejelentkezni a látogatónak. Csinált már valaki olyan közösítést, amelynél a phpbb az eredeti honlap login részét használja? És hogy lehet ezt a részt elérni, illetve módosítani? Mit kell rajta változtatni?