ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 24, 2003

Változó átadása HREF hivatkozáson keresztül???Lehetséges?

sb01 · 2003. Nov. 24. (H), 22.19
Hi! Elakadtam egy program irásánál és egy kis segitségre lenne szükségem. A feladat az lenne, hogy egy HREF hivatkozás-ra rákattintva valamilyen értéket(integer) át tudjak adni a másik oldalra ahová a hivatkozás mutat! Bármilyen használható ötlet jó lenne! Probáltam href="xyz.html" methods="POST" value=" '.$ertek. ' "-el megoldani, de nem sikerült. Elöre is köszi a segitséget! Steve
 

Mark Pilgrim az Atom API-ról

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 24. (H), 13.17
Mark Pilgrim - akinek nevéhez a Dive Into XML és a Dive Into Python is kötődik - az Atom API mellett is bábáskodik. Ezzel kapcsolatban tartott előadást az ApacheCon konferencián, melynek fóliáit most elérhetővé is tette. Az Atom API weblogok (illetve általában tartalomkezelő webhelyek) cikkeinek/híreinek teljes adminisztrációjára szolgál a felvételtől kezdve a szerkesztésen keresztül a törlésig.

PHP Konferencia 2004

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 24. (H), 08.23
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2004. március 27-n (szombaton) megrendezi a Második Magyarországi PHP Konferenciát. Az előző évi rendezvény sikerei és a látogatók észrevételei alapján idén tovább kívánjuk gazdagítani a szakmai tartalmat, még több lehetőséget adva a látogatóknak, hogy megtalálják az őket valóban érdeklő újdonságokat, ötleteket.