ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 5, 2003

NVU - készülő ingyenes webszerkesztő

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 5. (Sze), 13.26
A Lindows.com felfogadta Daniel Glazmant, hogy fejlessze tovább a Mozilla Composer elemét, amely kialakításában a kezdetektől fogva részt vett. Az új szerkesztő a NVU (kiejtése: N-view azaz New View) nevet kapta, és a Composerből kiindulva a Dreamweaver és FrontPage programok által is támogatott kényelmi szolgáltatásokkal is bővülni fog.

PHP Weekly - 160.

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 5. (Sze), 07.44
A heti PHP Weekly többnyire olyan híreket közöl, melyekkel mi már foglalkoztunk, bár érdekes újdonságokat is tartogat. A már ismert hírek közé tartozik, hogy megjelent a PHP 5 második béta verziója és a 4.3.4 harmadik kiadásra jelölt csomagja. A megjelent PHP 5-össel egyelőre az a probléma, hogy ugyanazokat a DLL neveket használja, mint a PHP 4, így nem futtatható párhuzamosan a két változat. Erre megoldást fognak találni.

Függvénynév kiegészítés a PHP webhelyén

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 5. (Sze), 01.06
Valószínűleg minden olvasónk tud olyan PHP szerkesztőt mondani, amelyben kódkiegészítés támogatás van. Végső soron ez egy eléggé alapvető dolog, hiszen csak egy lehetséges kiegészítési lista ismeretét igényli. A PHP.net valójában birtokában van a PHP függvények névlistájának, így az asztali szerkesztőkhöz hasonló szolgáltatás nyújtását is meg tudja valósítani.