ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 24, 2003

PHP-GTK 1.0.0

Phanatic · 2003. Okt. 24. (P), 18.51
Egy évnyi hallgatás után végre megjelent a PHP-GTK 1.0.0. Ahogy a weblabor egyik korábbi hírében is olvasható volt, a programozók most már a PHP 5-re és a GTK+ 2-re épülő PHP-GTK 2-es fejlesztésén dolgoznak, ezért az 1.0 ágában már csak hibajavítások várhatók.
 

Mid Pass Filter - úton egy szebb jövő felé

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 24. (P), 13.36
Azon vállalkozó szelleműeknek, akik eddig is CSS alapú tervezésre adták a fejüket, eléggé sok trükköt kellett alkalmazniuk, melyek a Widows rendszereken futó IE 5.x böngészők hiányosságait, hibáit kerülték meg. Egy bizonyos Tantek nevű megszállott - aki az IE box model hack felfedezője is - most egy újabb, sokkal kényelmesebb megoldással állt elő.

Elkészült: A List Apart 3.0

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 24. (P), 10.38
Az "A List Apart" oldalon megjelenő cikkeket mi is rendszeresen figyeljük, hiszen weboldal tervezésnél használható tippek jelennek meg rendszeresen az oldalon, illetve az archívum is kész kincsesbánya. Itt olyan meghatározó cikkek szerepelnek, mint például több CSS megadása egy oldalhoz felhasználó oldali kiválasztással, melyet nagyon sok webhelyen hasznosítanak. Most elkészült az oldal 3.0-ás változata.

WFSZ verseny harmadik találkozó

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 24. (P), 03.18
Az NJSZT-WFSZ hír- és cikkbeküldő verseny kapcsán immár a harmadik (és ezen verseny keretében utolsó) találkozót szervezzük, ahol a beküldött tartalmakkal kapcsolatos eredményhirdetést és sorsolást is megtartjuk. A találkozón nem csak a versennyel kapcsolatos kérdésekről lesz szó, nagyrészben kötetlen beszélgetésre van lehetőség. Az esemény helyszíne a PHP levelezőlista találkozók szokásos kisvendéglője, a Jóbarát. Az időpont október 31 (péntek), 18:00.