ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 29, 2003

De facto oldal-tervezési szabályok vizsgálata

Bártházi András · 2003. Okt. 29. (Sze), 16.09
A boxesandarrows-on jelent meg egy cikk Heidi Adkisson tolmácsolásában arról, hogy vajon az alap design elemek általánosnak gondolt használata (pl. kék színű, aláhúzott link) mennyire legenda, és mennyire valósul is meg valójában? Miért jó, ha igazodunk ezekhez a szokásokhoz, és miért nem?

PHP fejlesztés Dreamweaver MX segítségével

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 29. (Sze), 10.24
A SitePoint oldalon jelent meg egy cikk, mely azt igyekszik bemutatni az érdeklődő olvasóknak, hogy miként lehet Dreamweaver MX segítségével egyszerűbb PHP oldalakat készíteni. A cikk végén lévő megjegyzések jelzik, hogy a példák illusztratív jellegűek, és nem éles környezetbe szántak.

A XAML a jövő felület leíró nyelve a Windowsban

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 29. (Sze), 07.31
A vasárnap megjelent hírünk a Microsoft hétfői bejelentéséről kiszivárgott előzetes hírekről helytállónak bizonyult az MSDN oldalain nyílt Longhorn fejlesztői oldalak információi szerint. Csupán annyi javítást kell tennünk, hogy szkript nyelvek helyett C# illetve VB.NET használható a programozásra. Az új cikkek azonban "felturbózott HTML alkalmazásokként" hivatkoznak az új típusú alkalmazásokra, amelyek a böngészőkben is és önálló ablakban is képesek lesznek a futásra...