ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 26, 2003

A XAML-t jelenti be a Microsoft hétfőn?

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 26. (V), 10.19
Különböző weblogokban keringenek eléggé komoly találgatások, miszerint a holnapi PDC (Microsoft Professional Developers Conference 2003) konferencián a szoftveróriás a XAML nyelvet jelenti majd be, mint a Windows felhasználói felületek tervezésének új módját. A XAML nem más, mint XML alapú leíró nyelv programok felületeinek leírására. A nyelv állítólag a CSS-t használja a megjelenés szabályozására, és valamilyen szkript nyelvet (JavaScript, VBScript) az interakciók megvalósítására.

CodeCharge Studio 2.2.2.40 Angol->Magyar programfordítás

quasimidi · 2003. Okt. 26. (V), 01.10
Szasztok,

Nekiálltam lefordítani a Codecharge Studio 2.2.2.40-et, a magyar Site file letölthető a http://quasinet.srv.hu/ccs/Magyar.xml linkről.
Ezzel annyi a dolgod, hogy be kell másolni a [CODECHARGE_INSTALL_DIR]/Components/Translations/Site mappába. Ezután már ki lehet választani Magyar nyelvet is SITE-nak :)

Szeretném ugyanakkor lefordítani magát a programot is. Elkezdtem, eddig 1000 sor van meg a cirka 3000-ből. Szeretném kérni - akinek van kedve/tapasztalata/ideje kicsit besegíteni, mert szerintem kiváló program ez a CCS, és előny (lehet) ha tud magyarul is. Tudom, fizetős a drága, de baromi klassz dolgokat lehet vele összeröffenteni pillanatok alatt; még a próba-verzió lejárta előtt.

Aki nem ismerné: http://www.codecharge.com/products/product.php?product_id=1

Dobjatok tehát egy mailt ha valaki ráér és válaszolva küldöm a kódrészt amit le kellene fordítani.
Előre is köszönöm és szép hétvégét nektek!


r.simon##kukac##chello.hu