ugrás a tartalomhoz

NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Bártházi András · 2003. Júl. 17. (Cs), 08.29
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya ezúttal meghirdeti első versenyét. A hazai webfejlesztőket segítendő, úgy döntöttünk, hogy szeretnénk a közösséget minél több szakmai hírrel, cikkel ellátni. A verseny keretében kérjük, küldjetek be számunkra minél több minőségi hírt, cikket, melyek a webfejlesztés témakörhöz kapcsolódnak! A díjazás sem marad el! Íme a szabályok:

Mit várunk?

Az akció mostantól él, kérjük küldjetek be a phpinfo.wish.hu weboldalon híreket (felül a hír küldésére kattintva lehetséges)! A hírek beküldése folyamatos, október 15-ig fogadjuk azokat! Ezzel kapcsolatos tudnivalók:

  • egy ember akármennyi hírt beküldhet

  • a hírnek webfejlesztésekkel kapcsolatosnak kell lennie

  • csak az értékelhető híreket fogadjuk el

  • ugyanarról a konkrét eseményről nem fogadunk el több hírt, kivéve, ha a hírek olyan mértékben különböznek, hogy az indokolja

  • a hírek esetleges szerkesztés tárgyát képezik, hibák, magyartalanságok, elírások, stb. javításra kerülnek

  • a beküldő azonosításához egy érvényes phpinfo regisztráció és egy jól azonosítható adat megadása szükséges



A cikkeket az info(kukac)weblabor(pont)hu címre várjuk! Szeretnénk, ha a beküldések folyamatosak lennének, hogy a megjelentetésük is folyamatos lehessen. A verseny keretében beküldött cikkeket szeptember 15-ig tudjuk fogadni. Egy cikknek az alábbi követelményeket javasolt teljesítenie:

  • webfejlesztéssel kapcsolatos témakör (specifikus szabvány, alkalmazás, módszer, stb. bemutatása és még ezer dolog)

  • legalább 5.000-10.000 karakter hosszúság

  • szakmai korrektség (járd körül a témát, ne legyen egyoldalú bemutató, az alternatívákat, további lehetőségeket, mutasd be)

  • viszonylagos elfogulatlanság (ne tömjénezz, ne szidj persze tulajdonságok hiányának, meglétének korrekt nem okoz gondot)

  • szaktudásra épüljön (lehetőleg csak olyan dolgokról írj, ki tudtál próbálni, adott esetben gyakorlatod van benne, meg elkerülni a tévedéseket, stb.)



A cikkeket tehát folyamatosan fogadjuk, és egy későbbiekben meghatározott időponttól kezdve folyamatosan (egyenletesen a beküldött cikkek számától függően hetente) közüljük.

Ha szívesen írnál valamiről, de nincs ötleted, vagy olvasnál valamiről, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy jelezd a fórumon (lásd ennek a cikknek a vége)!

Díjazás

Úgy gondoljuk, hogy a szakmai közösség előtt történő megjelenési, megmérettetési lehetőség magában foglal egyfajta előnyt, tapasztalatszerzési lehetőséget. Ezen felül a beküldőket motiválni szeretnénk mi is ajándékok kiosztásával (az alább részletezett eloszlás szerint):



További támogatók jelentkezését szívesen vesszük, kérjük az info(kukac)weblabor(pont)hu címen jelentkezzenek. Fenntartjuk a jogot a felajánlott nyeremények visszautasítására.

Mind a cikkek, mind a hírek minőség alapú és sorsolásos díjazásban is résztvesznek. Ez azt jelenti, hogy a jobb cikkek es hírek szerzői külön ajándékokra számíthatnak, de minden beküldő esélyes valamilyen ajándékra.

Díjak kiosztása

A hírek versenye mostantól október 15-ig tart, három időszakra tagolódik. Egy-egy időszak 15-től, rákövetkező hónap 15-ig tart, azaz az első augusztus 15-vel, az utolsó október 15-vel zárul. Az eredményhirdetés, sorsolás és az ajándékok kiosztása egy találkozó keretében fog lezajlani, előre meghirdetett időpontban és helyszínen, mindig pár nappal az adott időszak lejárta után.

A híreket szubjektív értékelésnek vetik alá a phpinfo szerkesztői (Bártházi András, Granc Róbert, Hojtsy Gábor), és kiválasztanak közülük havonta 2-2-t, három hónapig. Ennek keretében 2-2 eredeti MySQL pólóing kerül kiosztásra, melyeket a MySQL cégtől kaptunk.

Ezen kívül havonta a hírt beküldők között 1 PHP Konferencia bögre, 1 PHP Konferencia póló és 2 PHP Konferencia ajándékcsomag is kisorsolásra kerül (minden megjelent hírért jár egy cetli egy "kalapba", így aki több hírt küld be, nagyobb az esélye nyerni).

A cikkek értékelését az NJSZT WFSZ tagok fogják végezni, szavazással. A cikkeket egy körben, szeptember 15-e után fogjuk értékelni. A közben beérkező cikkek folyamatosan megjelennek, ezért a jelen pillanattól várjuk beérkezésüket!! A legjobb három cikk írója egy-egy php|architect előfizetést nyer.

A beküldött és elfogadott anyagok szerzői között a hírekhez hasonlóan sorsolást rendezünk havonta (ugyanakkor, ugyanott), ahol minden alkalommal közöttük is 1 PHP Konferencia póló, 1 PHP Konferencia bögre és 2 PHP Konferencia ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

Amennyiben nem érkezik be megfelelő számú minőségi hír, vagy cikk (reméljük, nem így lesz), fenntartjuk a jogot a határidők kiszélesítésére, továbbá az ajándékok visszatartására, és egy jövőbeni hasonló versenyen történő kiosztására.

Különdíjak kiosztása

Granc Robi felajánlásában egy különdíjat is ki tudunk osztani a "legfrappánsabb cikk" írójának. Az ő díja egy 10.000 Ft-os PentaSchool utalvány, melyet 2003. december 31-ig használhat fel.

A Wish Internet Consulting felajánlásában egy különdíjat osztunk ki a "legjobb Perl cikk" írójának. Az ő díja egy 100 MB-os tárhely (PHP, Perl, MySQL lehetőségekkel), továbbá egy .hu domain regisztráció.

További információk

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére. A hírekkel és a cikkekkel kapcsolatosan létrehoztunk egy-egy fórumot itt, a phpinfo keretein belül.

Várjuk tehát a híreket, cikkeket!
 
1

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Granc Róbert · 2003. Júl. 17. (Cs), 11.22
Ha valaki szkripteket szeretne közzétenni, a codewalkers.com-on a miénkhez nagyon hasonló program indult a napokban, ott a fórumban aktív, valamint a szkripteket, programokat beküldő tagokat jutalmazzák pólókkal, könyvekkel, előfizetésekkel.
2

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 16.29
ez eleg kacsa dijazas :)
3

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Bártházi András · 2003. Júl. 17. (Cs), 16.41
Sajnos, nem sajnos, ennyire telik egyelőre a szakosztálynak. Az biztos, hogy nem ebből fog megélni egyik nyertes sem, de nem is ez a cél. Egyszerűen annyit szeretnénk, hogy mutassa és mérettesse meg mindenki magát, és hogy kapjon érte valami szerény dolgot cserébe.

Különben láttad már egy php|architect előfizetésnek az árát? Be tudsz szerezni eredeti MySQL pólókat máshonnan? Nem azt mondom, hogy ezek nagy összegek, de kacsának azért nem nevezném. Támogatásokat, támogatókat szívesen fogadunk. Komolyan.

Ja, és még hozzátenném, hogy én is szeretnék egy php|architect előfizetést, de inkább úgy gondoltuk, hogy ha már adott a lehetőség, jobban jár a hazai közösség azzal, ha több magyar hír, cikk lesz... A phpinfo szerkesztői pedig továbbra is dolgoznak ingyen. :)
5

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 17.06
Engem is érdekelnének a májesskuje pólók!
4

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 17.03
A spamokról lehet írni?
6

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Bártházi András · 2003. Júl. 17. (Cs), 17.16
Kérlek ezt a kérdést a fórumban tedd fel, hogy egy helyen legyenek a kérdések! Egyébként a témakört tágan értelmezve, szívesen fogadunk cikkeket! Ha utánajársz például a spam-ekkel kapcsolatosan annak, hogy hogyan lehet a weblapokat járó spamek ellen védekezni, átverni őket, stb., akkor máris köze van a dolognak a webfejlesztéshez. És persze a cikk szólhat egy nagyobb részében másról is.
7

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 18.45
Ne haragudjatok, de ezek a "díjak" azért tényleg sértők!

Most vagy dolgoztassatok ingyen, vagy ajánljatok valami normális kompenzációt a munkáért. Ebben a formájában ez csak a befektetett munka lebecsülését jelenti, és sértő minden résztvevő számára.
8

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Hojtsy Gábor · 2003. Júl. 17. (Cs), 19.16
Kedves Anonymus!

Nem tudom mennyi tapasztalatod van az "ingyen dolgoztatás" témakörében. Felteszem nem sok.

Én biztos vagyok benne, hogy az ilyen típusú kezdeményezésekben való részvétel nem azon tehetősebb fiatalok privilégiuma, akik ráérő idejükben, más időtöltést nem találva résztvesznek egy közösség tovább építésében.

Mondom ezt azért, mert az általam ismert segítőkész emberek, akik akár a PHP lista találkozók, akár az első PHP konferencia megszervezésében, vagy a PHP kézikönyv fordításában, a levlisták, a weblabor és a phpinfo fenntartásában részt vettek vagy vesznek nem a tehetősebb körökbe tartoznak. Nem azért segítettek a munkákban, mert nem volt jobb dolguk, hanem mert úgy hitték, hogy idejük, és sokszor saját erőforrásaik (például benzin) felajánlásával egy jó ügyet szolgálnak. Ha pusztán a hozzászólásodon átütő anyagias oldalról nézzük, akkor csak vesztettek azon, hogy a közösségért tettek.

Ezek a díjak nem kompenzációként adottak a munkáért, ezt senki nem állította. Mi nem tudunk, és nem is szándékozunk senkit megfizetni azért, hogy a weblabornál vagy a phpinfonál tartalmat közöljön. Ezekkel a díjakkal ösztönözni szeretnénk azokat, akiket már nem sok választana el attól, hogy tartalom-fejlesztéssel támogassák a közösséget.

Úgy érzem, hogy nem volt világos a versenyünk üzenete. Mi egy open source (azaz ezesetben open content) alapon működő közösségbe szeretnénk új résztvevőket csábítani. Ezt értelmetlen is lenne hagyományos fizetéssel megoldani, hiszen az az egész elvi alapját rengetné meg. Viszont valamivel fel kellett hívnunk magunkra a figyelmet.

Ha volt szerencséd a phpinfó második éve alkalmából készített interjút olvasni, akkor világos lehet számodra, hogy hírek felvitele nem igényel óriási idő befektetést. Egy korrektül fogalmazott hír megírása kevesebb mint fél órát igényel, linkekkel, kapcsolatokkal együtt. Ha most megint a piszkos anyagiak oldaláról nézzük a dolgot, a bögre vagy a MySQL pólóing ennyi munkabefektetésért nem rossz csere. Abba is érdemes belegondolni, hogy a hírek illetve cikkek szerkesztésével valószínűleg közel ennyi időt töltenek majd a szerkesztők, mindenféle díjazás nélkül (mint ahogy eddig is).

A magyar piacon természetesen rendelkezésre állnak olyan kiadók is, akik konkrét pénzbeli juttatást tudnak nyújtani, javaslom a Prím kiadó (INK/Webmester) vagy a Kiskapu kiadó (Linuxvilág) felkeresését, amennyiben ilyen kaliberű cikkekről van szó. Én biztos vagyok benne, hogy szívesen fogadják a küldött anyagokat.
9

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Bártházi András · 2003. Júl. 17. (Cs), 19.16
A kritikád akkor lenne jogos, amennyiben mi ebből bármilyen profitot szereznénk. Szerinted mit nyerünk ezzel mi? Annyit, amennyit bárki más: azaz olvashatunk jó cikkeket, érdekes híreket.

Az, hogy mi próbálunk adni is valamit cserébe, mint leírtam, egyáltalán nem azért van, mert úgy gondoljuk, hogy ez "fizetés" lenne a munkáért. Egyáltalán nem értetted meg, hogy miről szól ez az egész. Ez a dolog a közösségért végzett munkáról szól, amit megpróbálunk ilyen szerény, nem szerény eszközökkel motiválni.

A profitorientált nézőpontoddal nem tudunk mit kezdeni. Ha ez neked nem sok, ez van. Ha szeretnél beküldeni híreket, cikkeket, de te úgy érzed, hogy nincs szükséged a cserébe kapható dolgokért, ajánld fel. Egyébként vannak olyanok is, biztos vagyok benne, akik ezeknek a díjaknak is örülni fognak (mint említettem én is ezek közé tartozom, más kérdés, hogy mint szervezőt, én ki vagyok zárva :).
10

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 22.25
Szép eszmefuttatás, csak az a baj, hogy a phpinfo nem egy valóban független, non-profit oldal, hanem a nyilvánvalóan profitorientált WiSH egyik promóciós felülete - a sok közül.

Számomra az is visszás, hogy a "Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya" (amit gyakorlatilag ugye a WiSH alapított) nevében lett meghirdetve a pályázat - nyilván nem véletlenül. Elég snasszul hangzott volna, ha a WiSH saját nevében hirdeti ezt meg.

Nekem egyébként semmi bajom sem a pénzkeresettel, sem a valóban non-profit, "for fun" v. "for fame" kezdeményezésekkel. Csak az nem tetszik, amikor a kettőt keverik. Itt szerintem keményen ezt történik.
11

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldo" versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 22.57
Srácok! Ezt nagyon nem itt kellene lerendezni!

Anonymous, nem tudom mi bajod van az ilyen kezdemenyezesekkel? Ha egy kicsit kepben lennel, a phpinfo es az NJSZT tekinteteben, nem allitanal ekkora oltari nagy baromsagokat. A reklamfelulet es a tamogato az nagyon mas dolog. Lasd index.hu vs. Interware - azert, mert kinn a logojuk, az Index ezentul az Interware reklamfelulete? Na ne mar?

Kerlek titeket, nyugodjanak le ezek az indulatok, Anonymous, nezz utana, hogy mi ez az NJSZT. Es oruljunk neki, hogy van egy ilyen kezdemenyezes is Magyarorszagon!
12

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Anonymous · 2003. Júl. 17. (Cs), 23.46
Hát, érdekes meglátás. A phpinfo nagyon is független oldal, aki régebben olvassa, tudhatja, hogy eddig a freephp.hu hostolta, de mivel az bekrepált, a wish hostolja tovább. Nem hiszem, ha valaki felajánlaná, hogy jövő héttől átvenné a phpinfo hostolását, nem egyeznének bele, ugyanis ebből senkinek semmi haszna nincs véleményem szerint. A phpinfo nem értem, miért lenne a wish promóciós felülete, akkor régen a freephp promóciós felülete volt? Érdekes, azon a szerveren lényegében ez az egy oldal volt, mit reklámozott volna?

A Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztályt nem a Wish alapította, nem tudom ezt honnan veszed. A PHP konferencia csapata, illetve a PHP konferencia vezéralakja, mint utánanéztem: Palócz István találta ki ezt az egészet, aki nem WISH-es, hanem gimnáziumi tanár. Semmi hátsó szándékot nem látok ebben, hogy a wish felajánlott valami ajándékot, és ha más cég szeretne felajánlani, nyugodtan tegye meg!

A szakosztály meg aztán pláne non-profit dolog, bizonyítja ezt az ingyen konferencia (meg az ott kapott ingyen szolgáltatások), stb. Nem tudom, hogy a szakosztály tagjainak milyen bevételt jelenthet az, ha pólókat és bögréket osztogatnak. Mert szerintem semmit. Szóval ezt a hozzászóláspdat úgy ahogy van nem értem.
14

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Hojtsy Gábor · 2003. Júl. 18. (P), 21.20
Először is hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy különös köszönetet mondjak minden kedves Anonymous hozzászólónak, akik felkavarták körülöttünk az állóvizet, szükségünk volt rá. Ezekkel a hozzászólásokkal, és a hatásukra kialakult légkörrel érzésem szerint sokkal több figyelmet kapunk, mint amennyire eredetileg számítottunk.

Egy dolog aggaszt, hogy egy következő hozzászólás esetleg arról fog szólni, hogy saját magunkat keverjük a balhékba, mert az is csak jól jön. :) Mondanom sem kell, hogy nem így van.

Arról, hogy a PHPinfo a wish egy promóciós felülete lenne, szerintem sokmindent elmondott már Robi. A három szerkesztő közül csak András dolgozik a Wishnél.

Robi már megvilágította a PHPinfo (a hozzászólók számára minden bizonnyal ismeretlen) történetét, amely teljesen a nyilvánosság előtt zajlott. A weblabor hasonlóképpen eredetileg az Externet szolgáltató segítségével működött, akik egy idő után a szolgáltatásért cserébe megfelelő reklámban szolgáltatott ellentételezést szerettek volna kapni (teljesen jogosan). Ezt sajnos az akkor kis olvasottsággal bíró weblabor-phpinfo és más partner oldalak sem tudták biztosítani, ezért költöztünk a Wishhez, megtartva jó kapcsolatunkat az Externettel (reklámjaik közlésével további jelentős ideig például).

A Wish nemhogy átvette az Externet által nyújtott szolgáltatásokat (domain, tárhely, levlisták, email címek), de András a Wish részéről a levlisták adminisztrálását felvállalta, a levlistak aktív tagja maradt (mint ahogy korábban is volt), és a phpinfó egyik szerkesztőjévé vált (ami engem is később ezirányú segítésre sarkallt). Azaz végülis az Externet által a szolgáltatás jogos ellenértékeként kért reklámoknál sokkal kevesebb ellentételezés mellett sokkal több munkát fektetett a különböző projektekbe.

Ami a szakosztályt illeti, az a megalakításától kezdve bárki felé nyított szervezet. Nem mással, mint a World Wide Web Consortium Magyar Irodájának képviselőjével is tárgyaltam már arról, hogy hivatalosan belépnének a szakosztályba. Bárki követhette az eseményeinket, a szakosztály nyilvánosan a PHP konferencián alakult, az alapszabály tárgyaló és elfogadó ülése is nyilvános volt (melyen teljesen mellékesen egy Wish képviselő sem vett részt).

Mint ahogy mindenki mást, azokat is szívesen látjuk rendezvényeinken, találkozóinkon, akik nem nézik jó szemmel a munkánkat, minden eszmecserére nyitottak vagyunk. Ha felmerül az igény, külön találkozót is rendezünk a problémás kérdések megbeszélésére.

Nem teljesen értem, hogy miért pont a Wisht sikerült kiszúrni a támogatók közül, az első helyen említett MySQL cég, vagy a PHP Architect miért nem szúrta senkinek a szemét, akik jelentősen nagyobb anyagi értékű támogatással járulnak a versenyhez.

Mi a lehetőségeinkhez képest megtesszük, amit lehet. Amennyiben bármely más cég támogatási ajánlattal érkezne felénk, én biztos vagyok benne, hogy azt el tudjuk fogadni. Azt, hogy van legalább egy cég, amely hajlamos az ilyen támogatásra, én örömmel fogadom. Érdemes körülnézni, hogy Bártházi András mennyit tett a közösségben anélkül, hogy akárcsak egy jó szót kapott volna cserébe.
13

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

Granc Róbert · 2003. Júl. 18. (P), 10.27
Hozzászólásod SZÁMOMRA sértő és felháborító.

Én több, mint két éve csinálom a phpinfót többé-kevésbé napi frissítéssel, tök ingyen, bármilyen kézzelfogható haszon nélkül. Ugyanezt csinálja András (Boogie) és Goba is az elmúlt hetekben, hónapokban. Nincsenek reklámok a lapon, nincs előfizetési díj, NINCS SEMMILYEN BEVÉTELÜNK AZ OLDALLAL KAPCSOLATBAN. Akárcsak Boogie, én is szívesen hajtanék a verseny php|architect előfizetésére, de szervezőként én sem kaphatom meg.

Ha te (és mások is) úgy gondoljátok, hogy egy póló, egy előfizetés vagy más jutalmak túl lealacsonyítóak egy pár órás munkáért, akkor ne csináljátok. Nem KELL csinálnotok, írjatok a papír magazinoknak, vagy azoknak az online lapoknak, amelyek megfizetik az írásokat - mert valahonnan van (reklám)bevételük. A phpinfo eddig sem, és ezután sem üzleti vállalkozás, és ha ez valakit zavar, akkor ne olvasson minket.

Granc Róbert, rgrancATweblaborDOThu

P.S. Azzal a feltételezéssel kapcsolatban pedig, hogy a phpinfo (vagy horribile dictu még a szakosztály is) a Wish reklámfelülete lenne: a phpinfo két évig a freephp.hu szerveren futott. Bizonyos gondok miatt ez nem mehetett tovább, ekkor NYÍLT levélben kerestem hostot. Ekkor több fizetős lehetőség mellett számos ingyenes ajánlatot is kaptam. Mivel (ismétlem) NEM akarok üzleti vállalkozást csinálni a lapból, nincsenek bevételeim, nem tudok/akarok saját tárhelyet, domain nevet, stb fizetni, ingyenes tárhelyre pedig a reklámok miatt nem akartam költözni, elfogadtam a Wish ajánlatát, és az általuk ingyen biztosított szolgáltatásokért CSERÉBE jelentetem meg a reklámjukat.
Te pedig névtelen rágalmazónk, valószínűleg csak mostanában kezdtél olvasni minket, hiszen nem ismered freephp-s múltunkat, így kérlek, olvass továbbra is inkább más lapokat, ne becsméreld le a munkánkat és erőfeszítéseinket.
Köszönöm.
16

Arc(át|ta)lanság

Hodicska Gergely · 2004. Dec. 14. (K), 17.37
Az ilyen jellegu hozzaszolasokat illene talan nem anonymouskent elkovetni. Foglamad sincs rola, hogy mennyi munka all az oldal mogott. Az en reszem ebben eltorpul, de pl. Goba es Andras naponta jo par orat toltenek azzal, hogy itt folyamatos es magas szinvonalu informacio szolgaltatas legyen.
A masik draga anonymous baratunknak: mindenki, aki ebben reszt vesz, minden ellenszolgaltatas nelkul teszi ezt. Egyszeruen szivugyunknek tekintjuk, szivesen csinaljuk, pedig van amikor nem fenekig tejfel (peldaul a kovetkezo ejszaka is ilyen lesz ;)).
Ha ugyerzed, hogy ebben reszt tudsz venni, akkor szivesen varjuk a segitseget, ha nem akkor az ehhez hasonlo hozzaszolasaid lehetloeg tartsd inkabb meg megadnak.

Felho
17

kissé késő?

kmm · 2004. Dec. 14. (K), 17.47
szerintem ez elkésett válasz, de lehet nalam jelenik meg rosszul, es nem tavaji hozzaszolasok vannak it...

--
üdv: kmm...
18

Zárjuk le...

Bártházi András · 2004. Dec. 14. (K), 18.39
Ezt a témát lezárhatjuk szerintem örökre. :) Ezek a hozzászólások vagy direkt rosszindulatúak voltak, vagy pedig az illető teljes tájékozatlanságát bizonyították csak. A tavalyi verseny nagyon sikeres volt, ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett benne!

-boogie-
15

Re: NJSZT-WFSZ: hír- és cikkbeküldő versenyt hirdetünk

quasimidi · 2003. Szep. 9. (K), 08.52
Csak az én 1 centem:

Remélem kedves "Anonymus" hogy ha egyszer lesz gyermeked, akkor őt is megfelelő ellentételezéssel fogod gondozni/szeretni. Nem kívánok párhuzamot vonni a kettő között, de az, aki kvázi ingyen dolgozik azért hogy a közösségnek jó legyen, illetve esetleges profitot is termeljen magának (->a megszerzett tudásból/információból) nem ILLIK lehúzni.

Díjazásról: értékrendi gondolkodásod nem vall arra hogy érett lennél egy nonprofit (vagy bárminemű ( kivétel a Free Masonry-t Észak-Amerikában)) közösséghez való tartozáshoz. Lehet hogy különös és halott ötletnek találod hogy "ingyen dolgozz" és ezért "csak" bögrével, pólóval jutalmazzanak.
Ja nem vagyunk egyformák.
Viszont azt sem láttam hogy
  • 1. Vállaltad volna személyedet
  • 2. Felajánlottál volna te is valamit a díjazáshoz
  • 3. Küldözgettél volna cikkeket (ez mondjuk kiesik az 1-es pont hiánya miatt)
  • 4. Aktívan segítenéd a Robiékat bárminemű adománnyal, szerkesztői munkával, etc.


Köszönöm szíves figyelmeteket és türelmeteket, a PHPINFO csapatának pedig az ÖNFELÁLDOZÓ, KITARTÓ és PROFI munkát!

See'ya la.