ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 11, 2002

A Menu +minden átrendezése

lephafta · 2002. Ápr. 11. (Cs), 22.27
Az érdekel, hogy hogy lehet ennek az egész bal-oldali panelnek a tartalmát átrendezni. Amúgy totálláma vagyok ehhez a postnuke-hez, ma láttam először. Nekem csak arra kéne a panel, hogy menüket nyomjak oda, semmi statisztika, ajánlás meg ilyesmi.
 

Webkiszolgáló PHP-ben

Granc Róbert · 2002. Ápr. 11. (Cs), 09.17
Ha már ilyen, relatíve "kevés dologra használható" alkalmazást ajánlottam az előbb, a mai hírhiányban hadd említsek meg még egy hasonlót: a nanoweb webkiszolgálót.

Még egy webszerver? - kérdezhetné bárki. Igen, de nem akármilyen webszerver: ezt kérem PHP-ben írták! A nanoweb PHP 4.1-et igényel, szerzője szerint igen jó teljesítményű, a következő képességekkel: HTTP/1.1, CGI támogatás, névalapú virtuális szerverek, autentikáció, keep-alive (kapcsolatok fenntartása), szerveroldali szkriptek (SSI), gzip tömörítés...

Honlap és letöltés: http://nanoweb.si.kz
 

A nap linkje: ip-atlas plot

Granc Róbert · 2002. Ápr. 11. (Cs), 09.11
Hogy mi lehetne a gyakorlati haszna, azt éppen nem tudom, de nagyon jól néz ki, az biztos! Az ip-atlas plot természetesen PHP-s, a GD grafikus könyvtárat intenzíven használó alkalmazás, amely a Föld térképén megmutatja, hogy egy adott számítógép (kereshetünk domain név, vagy IP-cím alapján is) hol található a NetGeo adatbázisa alapján.

Honlap és letöltés: http://xpenguin.com/ip-atlas.php