ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 2002

május 31

My_eGallery

alex · 2002. Május. 31. (P), 20.05
Hi!

Nem tudja valaki, hogy ha a galeria-adminban beallitom, hogy a kepeket/kategoriakat csak regisztralt tagok nezhessek meg, akkor bejelentkezes nelkul miert tudom megis nezegetni a kepeket?
Mas. Kene a 3.0.2-es galeria kepeslapkuldo plug-in-jenek a magyar forditasa:) Nem tudna valaki segiteni? Eleg fontos lenne...

Udv:
Alex
 

május 29

Webmail modul

paal · 2002. Május. 29. (Sze), 12.39
Hi!

Tudtok valami jót ami támogat POP3 (esetleg IMAP) letöltést, talán címlistát is és működik 0.7.1.4 alatt?

Köszi, Pali
 

május 28

nemtomhogyhíjják azt a kis bizbaszt... :)

paal · 2002. Május. 28. (K), 11.24
Szasztok!

Hogy hívják azt a kis image-t amit az Explóder Kedvencei közt a szájt szlogen előtt található ill. hogyan lehet azt megcsinálni, hogy megjelenjen a saját oldalamnál is?

Köszi, Pali
 

május 27

PostNuke Banneradmin

alex · 2002. Május. 27. (H), 20.00
Hali!

Nem tudja valaki veletlenul, hogy hogy mukodik a banner-admin kliensresze? Marmint arra gondolok, hogy a bannermenuben meg lehet adni az uj ugyfel adatainal felhasznalonev/jelszo parost. Ebbol gondolom, hogy ezzel az ugyfel valamikeppen meg tudja nezni a banner-megjelenesi statisztikajat...csak azt nem tudom, hogyan?:)

Udv:
Alex
 

DBM adatbázis

Kérésre törölve 1. · 2002. Május. 27. (H), 15.09
Van egy adatbázisom, tele felhasználói névvel, meg jelszóval (esetleg több más adattal). Hogyan oldhatom meg, hogy amikor a felhasználó megadja a felhasználói nevét és jelszavát (tehát be akar lépni), akkor vizsgálja meg, hogy egyezik-e a megadott jelszó, az adatbázisban szereplővel? (előzetesen ellenőrzöm, hogy van-e ilyen felhasználói név, és ha van, csak akkor engedem tovább. Ez a része már műxik.)
Előre is köszi a segítséget!

From Bagaméry
Tel.: 20/493-8395
Web: www.bagamery.hu
E-mail: bagamery##kukac##bagamery.hu
 

PN változók

paal · 2002. Május. 27. (H), 13.52
Hogy hívják azt a változót ami az aktuálisan használt nyelvet adja vissz (hun, eng stb.)?

Köszi, Pali
Ps.: gondolom van valami referencia is erről. Nem tudjátok, hogy hol?
 

Magyar Portál

Anonymous · 2002. Május. 27. (H), 12.17
Nemrég elindult a phpinfón egy mozgalom magyar php-s portál fejlesztésére. Juhi nevű felhasználónk el is kezdte az egész szervezését. A magyar php-s portál feljlesztésének készített egy honlapot http://webtools.freeweb.hu/ címen. Érdemes megnézni, egyelőre elég kevés a tartalom de nagyon jó kezdeményezés!
 

május 23

Felhasználó Regisztrálás - Password

Kérésre törölve 1. · 2002. Május. 23. (Cs), 18.08
Szeretnk csinálni egy olyan oldalt, ahol regisztrált felhasználók tudnának bejelentkezni. És természetesen, nem regisztráltak pedig regisztrálni. Tudna valaki segíteni? Legjobb lenne az ICQ-n, mert az interaktívabb, de ide, ill. az email címemre is várok választ. Köszönöm a segítséget.
 

forum létrehozása

stpetrus · 2002. Május. 23. (Cs), 12.10
Szegasztok !! ha valaki tud segíteni tegye már ide a fórum létrehozásának módját és ha tuggya a kódot is ha sok akkor mélben..Előre is thx.
 

május 22

Újra működik a fórum!

Granc Róbert · 2002. Május. 21. (K), 23.34
A gondot (elmondom, hátha másnak is problémát okoz ez,) az okozta, hogy a frissítés során az XForum telepítője nem változtatta meg a nuke_XForum_members adatbázistáblában a Password, azaz jelszó mező lehetséges hosszát 18-ról 40 karakterre, így a (most már) megfelelően kódolt jelszó egyszerűen nem fért el a mezőben, azaz a fórum (teljesen helyesen) hibát jelzett.

A hiba javítva, a fórum egyben frissítve 1.81-re (amelynek telepítője ismét nem ellenőrzi a mező hosszát :( ).

Robi