ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 27, 2002

PostNuke Banneradmin

alex · 2002. Május. 27. (H), 20.00
Hali!

Nem tudja valaki veletlenul, hogy hogy mukodik a banner-admin kliensresze? Marmint arra gondolok, hogy a bannermenuben meg lehet adni az uj ugyfel adatainal felhasznalonev/jelszo parost. Ebbol gondolom, hogy ezzel az ugyfel valamikeppen meg tudja nezni a banner-megjelenesi statisztikajat...csak azt nem tudom, hogyan?:)

Udv:
Alex
 

DBM adatbázis

Kérésre törölve 1. · 2002. Május. 27. (H), 15.09
Van egy adatbázisom, tele felhasználói névvel, meg jelszóval (esetleg több más adattal). Hogyan oldhatom meg, hogy amikor a felhasználó megadja a felhasználói nevét és jelszavát (tehát be akar lépni), akkor vizsgálja meg, hogy egyezik-e a megadott jelszó, az adatbázisban szereplővel? (előzetesen ellenőrzöm, hogy van-e ilyen felhasználói név, és ha van, csak akkor engedem tovább. Ez a része már műxik.)
Előre is köszi a segítséget!

From Bagaméry
Tel.: 20/493-8395
Web: www.bagamery.hu
E-mail: bagamery##kukac##bagamery.hu
 

PN változók

paal · 2002. Május. 27. (H), 13.52
Hogy hívják azt a változót ami az aktuálisan használt nyelvet adja vissz (hun, eng stb.)?

Köszi, Pali
Ps.: gondolom van valami referencia is erről. Nem tudjátok, hogy hol?
 

Magyar Portál

Anonymous · 2002. Május. 27. (H), 12.17
Nemrég elindult a phpinfón egy mozgalom magyar php-s portál fejlesztésére. Juhi nevű felhasználónk el is kezdte az egész szervezését. A magyar php-s portál feljlesztésének készített egy honlapot http://webtools.freeweb.hu/ címen. Érdemes megnézni, egyelőre elég kevés a tartalom de nagyon jó kezdeményezés!