ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 3, 2001 - Blog bejegyzés

Testreszabás - becsukható boxok (PHP+cookie)

Granc Róbert · 2001. Jún. 3. (V), 17.57
Gondolom másoknak is teszik az az egyes weblapokon használható funkció, hogy egy-egy box (pl. mellékletek tartalmát kijelző doboz) tetszés szerint becsukható ill. kinyitható (pl.: www.hirkereso.hu). és ezt a beállítást az oldal megjegyzi. - írja .c.

A funkció leírása - .c. első írása - a cikkek között található (reméljük, még sok hasonló fogja követni)...
 

Májusi webszerver-statisztikák

Granc Róbert · 2001. Jún. 3. (V), 17.04
A Netcraft (www.netcraft.com) és a Security Space (www.securityspace.com) szokásos havi statisztikája legutóbbi adatait ismertetjük.

PHP 4.06 RC2 letöltés

Granc Róbert · 2001. Jún. 3. (V), 16.33
Amint már írtuk, két fő hibajavítás okán jelent meg: az mCrypt funkció és a DOM-XML kiegészítés hibáit oldja meg. Csak nagyon türelmetleneknek.

Innen: http://www.php.net/~andi/php-4.0.6RC2.tar.gz
 

A nap linkje: php_lib_login

Granc Róbert · 2001. Jún. 3. (V), 14.55
A php_lib_login könyvtár lehetővé teszi a login azaz belépés- és a jelszóvédelmi funkciók könnyű és gyors megvalósítását. Az alapvető belépési funkciók magukba foglalják az e-mail-és emlékeztető kérdés- alapú jelszóemlékeztetőt, új felhasználók regisztrációját, jelszó megváltoztatását.

Egy oldal védelme kb. tizenöt sornyi kóddal megoldható. A php_lib_login számos különböző adatbázissal működik: MySQL, postgreSQL, MSSQL, ODBC, Access, valamint az adodb könyvtár segítségével egyebek.

Honlap: http://homepage.mac.com/ghorwood/php_lib_login/