ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 31, 2002 - Blog bejegyzés

Dátum

PHPEdit újdonságok

Granc Róbert · 2002. Jan. 31. (Cs), 12.40
Amíg a PHPEdit csendesen fejlesztgetett újabb verziójára várunk, időnként odapillantunk a honlapjára, megkukkantani, mi újság.

A legutolsó újdonságok a levelezőlisták kereshető webes archívuma a http://support.phpedit.net címen, a súgógenerátor, amely megpróbálja a forráskódok alapján a projekt teljes dokumentációját elkészíteni, valamint egy vizuális diff (két forráskód eltéréseit jelző) program php forráskódokhoz ( kép ill. letöltés ).

A PHPEdit honlapja és letölthető verziója a www.phpedit.net címen érhető el.
 

Egy újabb Nuke alapú oldal

AndrewBoy · 2002. Jan. 31. (Cs), 12.26
Üdv! Elindult egy újabb, PostNuke alapú oldal. Autóversenyről, főleg rallyról szól az egész, képekkel, videókkal, fórummal, tehát, ami kell :-) Remélem, sokak tetszését sikerül elnyerni vele.

Az oldal címe: andrewboy.racing.hu.
 

NuSphere PHPEd edition

Granc Róbert · 2002. Jan. 31. (Cs), 00.49
A windowsos PHP-szerkesztők közül még ma is sokan a PHPEd-et használják, attól függetlenül, hogy Ergin Soysal, a PHPEd fejlesztője a NuSphere alkalmazottja lett, és a program ma hivatalosan már csak a 300 dolláros "NuSphere PHPEd" csomag részeként érhető el.

A NuSphere a múlt hónapban lehetővé tette cégek számára a NuSphere PHPEd csomag letöltését és 14 napos kipróbálását. Nos, kihasználtam a lehetőséget, jelentkeztem a NuSphere-nél, és meg is kaptam tesztelésre a 66 megás csomag elérhetőségét. Habár egy tegnapelőtti bejelentés szerint a NuSphere bemutatta a csomag Linuxos verzióját is, letölteni egyelőre csak a windowsosat lehet.