ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 21, 2002 - Blog bejegyzés

PostNuke 0.703

Granc Róbert · 2002. Jan. 21. (H), 17.17
Az új PostNuke (mint azt a verziószám csupán századnyi növekedése mutatja) nem tartalmaz nagy változásokat a 0.7-hez képest, csupán számos kisebb-nagyobb hiba javítását. A 0.7 megjelenése óta eltelt hosszú tesztelési időszaknak köszönhetően ez a verzió várhatóan már szinte teljesen :) hibamentes lesz...

Bővebb információ a javítások listájáról

Letöltés
 

PHP Weekly - 71.

Granc Róbert · 2002. Jan. 21. (H), 17.08
A Zend hírlevél 71. számából:

A kézikönyv fordításai - Tekintetbe véve a nagy izraeli felhasználói bázist, valamint azt, hogy maga a Zend Technologies is izraeli cég, feltételezhető lenne, hogy a PHP kézikönyv már rég elérhető héber nyelven is. Ám ez nem így van, de egy jelentkező már van a feladatra, valamint úgy tűnik, arab fordítás is készül, ezekkel a PHP kézikönyv már 14 nyelven érhető majd el.

FOSDEM - a magyarul kicsit hülyén hangzó rövidítés jelentése: Free Open Source Developers European Meeting, azaz "Az ingyenes és nyílt forráskódú [szoftverek] fejlesztőinek európai találkozója", február 16-án és 17-én, Brüsszelben. A tavalyi évben sokan felbukkantak a PHP fejlesztők körül, idén is ez várható, valamint két fejlesztő sessionöket is vezet majd.