ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 6, 2001 - Blog bejegyzés

Dátum
Típus

XForum 1.5B0 for Rogue fordítás

jimike · 2001. Dec. 6. (Cs), 23.22
Sziasztok!

Készítettem az XForum 1.5B0 modulhoz magyar nyelvi fájlt, kissé még béta (az admin felületen vannak hiányosságok) de remélem használható.Letölthető innen.

Üdv Jimike
 

Én is szomorú vagyok

jimike · 2001. Dec. 6. (Cs), 23.20
Én is szomorú vagyok az f2s döntése miatt, de szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Multimania-t. 100 mb tárhelyet adnak PHP és Mysql támogatással, igaz nem reklám mentes , de csak az első oldalon jelenik meg.

Üdv Jimike

(azt hiszem ma már nem ugrálok többet)
 

Márciustól fizetős lesz az F2S!

manitu · 2001. Dec. 6. (Cs), 00.46
Szomorúan olvastam imádott/útált freehostom, az F2S hírlevelét, miszerint márciustól fizetni kell az eddig ingyenes hostolásért.

Évente 57.50 Euro lesz az ára, igaz ezért sok minden jár majd, többek közt egy .com domén, adatbáziskapcsolat, telefonos support, stb.

Félek, nem lesz olyan hazai webmester, aki ezt az olcsóságot díjazná, és fenn kívánná tartani a korábbi accountját.

Sok-sok értékes honlaptól veszünk majd február végével búcsút...
 

Változások a php4.x3.hu oldalon!

Anonymous · 2001. Dec. 6. (Cs), 00.45
A php4.x3.hu a phpinfo utáni második legjobb magyar nyelvű PHP nyelvvel foglalkozó oldal, persze csak ha nem számolom azokat az oldalakat, amik nem jutottak eszembe.

Hosszú tetszhalotti állapot után újra elkezdődik az oldal feljesztése. Aki esetleg érez magában annyi erőt, hogy segítse a feljesztőt áldozatos munkájában, az keresse KI-t vagy látogassa meg a php4.x3.hu oldalt!