ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 26, 2003

WYSIWYG szerkesztő az interakttól

ene · 2003. Aug. 26. (K), 20.27
A román interakt cég új online WYSIWYG szerkesztőt dobott a piacra. A termék kezeli a CSS-t, DOM, és Tag Inspector is van benne. Angol, francia és német nyelven ellenőrzi a helyesírást, képes együttműködni a Macromedia Dreamweaver MX-szel, az általa generált kódot Microsoft Internet Explorer 6 és Mozilla 1.4 képes megjeleníteni. Windows, MAC, Linux és Solaris platformon működik.

DevArticles

Anonymous · 2003. Aug. 26. (K), 19.00
Akik nem csak PHP-ban fejlesztenek, hanem más programozási nyelvet is használnak, azoknak ez az oldal: http://www.devarticles.com/ jól jöhet. Nagyon sok hasznos cikk található a világ minden tájáról. Kezdőknek nagyon tudom javasolni hiszen gyakori problémákat írnak le és dolgoznak fel, de azért a haladóbbak is nézzenek rá, hátha van ami új ;)
 

A WFSZ biztonsági ajánlásai webes fejlesztők számára

trajic · 2003. Aug. 26. (K), 15.16
Az NJSZT Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya weboldalán közzétette biztonságos webfejlesztésre vonatkozó ajánlásait. A dokumentum egy összefoglaló, folyamatosan épülő referencia kíván lenni e területen, megismerése különösen hasznos lehet a PHP-ben fejlesztőknek, de más nyelveket használók számára is tartalmaz értékes információkat.
 

Gyártásban az Office 2003 termékek

Bártházi András · 2003. Aug. 26. (K), 12.27
A Microsoft bejelentette, végső fázisába ért az Office 2003 csomag, elkészültek a kiadásra szánt verziók. A termékek gyártása elkezdődött, hamarosan a boltokban találhatjuk az új verziókat.

A Microsoft csökkenteni kényszerül árait

Bártházi András · 2003. Aug. 26. (K), 12.08
A hong-kong-i ComputerWorld jelentése szerint a Linux-szal kapcsolatos versenynek köszönhetően a Microsoft jelentősen csökkentette Windows és Office árait Thaiföldön.

Megjelent a 2.4.22-es Linux kernel

Bártházi András · 2003. Aug. 26. (K), 11.55
Tegnap óta letölthető a Linux kernel 2.4.22-es verziószámú stabil verziója. A négy release candidate kiadást megért verzió kisebb-nagyobb újdonságokat, és rengeteg hibajavítást tartalmaz.

Google Toolbar 2.0

Anonymous · 2003. Aug. 26. (K), 09.25
A béta verzió után most kijött az Internet Explorerhez egyszerűen telepíthető stabil változata is, ami jópár hasznos funkcióval rendelkezik: többfajta keresés a Googlevel, popup reklámok blokkolása, formok kiköltése egy kattintással, BlogThis gomb, PageRank jelző, keresőszavak kiemelése akármelyik oldalon.