ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 6, 2003

AOL - mégiscsak Internet Explorerrel

Hojtsy Gábor · 2003. Jún. 6. (P), 20.48
Korábban kellemes hírek érkeztek a Mozilla / Netscape hívek számára, miszerint az AOL a Netscape böngészőt építi majd be újabb szoftvereibe. Most azonban meglepő fordulatnak lehetünk tanúi.

A Microsoftot korábban (a Netscape böngésző tisztességtelen kiszorítása miatt) perelő AOL most megegyezett a céggel. A Microsoft mindenféle licensz költség nélkül hét évig biztosítja, hogy az AOL használhassa az Internet Explorer böngészőt.

Hogyan készítsünk CSS alapon weboldalakat?

Hojtsy Gábor · 2003. Jún. 6. (P), 19.45
Korábban is fogllakoztunk már a CSS Zen Garden oldallal. A webhely a CSS tervezés sokoldalú lehetőségeit teljesen gyakorlatiasan egy oldal különböző CSS stílusokkal való megjelenésén keresztül mutatja be.

Több okból is érdemes újra elővenni azt az oldalt. Először is azért, mert rengeteg új megjelenéssel bővült, melyeket mindenki saját böngészőjében tesztelhet, felismerve, hogy mi mindenre lehet képes a programja, ha kihasználják a lehetőségeit.

Ezen kívül az oldalról indulva sok hasznos forráshoz is juthatunk.

Átadták a Webby 2003 díjakat

Hojtsy Gábor · 2003. Jún. 6. (P), 18.43
A korábban általunk is említett idei átadásra nem a hagyományos élő gálaműsor keretében került sor. A vírusveszélyre, terrorizmusra és a problémás gazdasági helyzetre való tekintettel online megoldásra szánták el magukat a szervezők, webkamerákon közvetített helyi bulik szervezésére buzdítva az érdeklődőket. Az Index Tech rovata részletesen beszámolt az eseményről