ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 12, 2003

Elérhető a Mozilla 1.3béta verziója

Bártházi András · 2003. Feb. 12. (Sze), 15.44
Megjelent és letölthető a Mozilla 1.3-as béta verziója. Bár még csak béta állapotú a csomag, de rengeteg szimpatikus újdonságot tartalmaz; érdemes rá vetni egy pillantást. Az újdonságok - nem teljes - listája:

failed opening for inclusion

klikk · 2003. Feb. 12. (Sze), 10.46
Sziasztok!

Új vagyok itt, és kezdő a phpben. A segítségeteket szeretném kérni.

1. Van egy php file, ami randomban nyitogat képeket egy lapra. - OK
2. Én megcsináltam úgy, hogy kis thumbnailokat nyisson, és hivatkozás is legyen rajta az eredeti képre. - OK, megy
3. Megcsináltam úgy, hogy címsorból el tudja dönteni, melyik könyvtárakról van szó, tehát már egész okos. - OK, link megy, minden jó!
4. Viszont ha ezt a php includeolom egy főlapba, a topicban megjelölt "failed opening ..... for inclusion" hibával nem műxik!

Mi lehet a baj?

Ha kevés az info írjatok, hátha tudok még valamit mondani! Előre is köszi mindenkinek! Ja, apacs a szerver [halvány gyanúm, hogy apacs beállítási hiba ez]

klikk
 

Tartalomkezelő rendszerek konferenciája

Hojtsy Gábor · 2003. Feb. 12. (Sze), 00.11
Gyakran merül fel a kérdés, amikor gyorsan kell egy portált működőképessé tenni, hogy nem lehetne-e meglévő fejlesztést használni erre a célra. Rengeteg tartalomkezelést támogató keretrendszer és alkalmazás készült, ezek közül jópár ingyenes de sokért pénzt is ki kell adnunk a kezünkből.

Az igényt és a sokrétű kínálatot tekintve nem meglepő, hogy már a tartalomkezelő rendszereknek is megvan a maga konferenciája.