ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 8, 2008

mc-be kép importálása

konoko · 2008. Ápr. 8. (K), 18.18
Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy adott mc amibe bele szerenék importálni (loadMovie) képet.
Egyiket megcsinálja viszont a többire nem ír ki hibát csak egyszerűen nem teszi be az mc-be. :( Pedig egy sima egyszerű script-ből áll.

Erről lenne szó:
Mi lehet az oka?

Előre is köszi a segítséget.

bb Konoko
 

Developing reusable apps (Django)

Török Gábor · 2008. Ápr. 8. (K), 14.04
James Bennett a PyCon konfon tartott előadásának anyaga
 

Szegeden lesz a 2008-as európai nemzetközi DrupalCon!

Hojtsy Gábor · 2008. Ápr. 8. (K), 11.08
Szegeden lesz idén augusztus végén (2008. augusztus 27-30.) a nemzetközi DrupalCon sorozat idei európai rendezvénye, melyen a Drupal tartalomkezelő fejlesztői és használói találkoznak! A DrupalCon Szeged 2008 nevű rendezvényre körülbelül ezer résztvevőt várunk a világ minden tájáról. Bár ezzel még a sokezer főt mozgató SZIN fesztivállal (mely a konferenciával egyidőben lesz) nem vesszük fel a versenyt, így is annyi hotel és hostel szobát fogunk megtölteni, hogy bátran keresztelhetjük Szegedet Drupaltown-nak is. Annak érdekében, hogy minden résztvevő szállást tudjon találni, már most előre lefoglaltunk több száz hotelszobát.

Szeged látképe a Tisza felől


A konferenciára mindenkit várunk, aki érdeklődik a Drupal alakulása, a nemzetközi trendek, a vezető modulok fejlesztőivel való személyes találkozás, a fejlesztésbe való bekapcsolódás, a személyes szakmai fejlődés iránt vagy csak egyszerűen látni szeretne egy Dries Buytaert: State of Drupal előadást élőben is. A konferencia komoly költségvetéssel készül, melyhez számos nemzetközi szponzor támogatására számítunk, és a résztvevőknek is hozzá kell majd járulniuk a költségekhez egy most még nem meghatározott összeggel.

Bár van már néhány önként jelentkező, további segítőket keresünk a konferencia megszervezésére. A szervezőknek legalább olvasási szinten kell ismerniük az angol nyelvet, a szervezői projekt kezelő rendszerünkben angol a kommunikáció alapnyelve, hiszen nem magyarországi segítőkre és megfigyelőkre is számítunk. Segítők jelentkezését a Drupalcon kapcsolat űrlapon várjuk. Hozzuk létre együtt az eddigi legjobb DrupalCon-t!

Introducing Google App Engine + our new blog

Török Gábor · 2008. Ápr. 8. (K), 10.25
Fejlesztői környezetet kínál a Google, egyelőre Python alapú alkalmazásokhoz
 

Idén is vetkőznek a weblapok

Török Gábor · 2008. Ápr. 8. (K), 08.49
Idén kerül megrendezésre harmadik alkalommal a CSS Naked Day. A kezdeményezéshez csatlakozó honlaptulajdonosok április 9-én eltávolítják weblapjukról a stíluslapokat, hogy azok a maguk pucér valóságában tárulkozzanak ezen a napon a látogatók elé. A Dustin Diaz nyomán indult felhívás tárgya, hogy a levetkőztetett weblapok ugyanolyan hasznosságot nyújtsanak a látogatók számára, sarkallva ezzel a fejlesztőket a szemantikailag helyes, struktúrált weboldal kialakításra. A vizuális megjelenés feladata a weboldal funkcionalitásának támogatása, nem pedig helyettesítése. Ahogy az előző években, a Weblabor idén is részt vesz a közös pucérkodásban.