ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 5, 2008

Iframe probléma

dc-hungary · 2008. Ápr. 5. (Szo), 12.22
Üdv!

Iframeval azt szeretném megoldani, hogy ha beiframezok egy oldalt az én oldalamon, és a beiframezott oldalban található linkeket új ablakba nyissa meg.

Mert jelenleg úgy működik, hogy a beiframezott oldalban található linkek is az iframe-n belül nyitódnak meg, de nekem új ablakba kéne
próbálkoztam <iframe target="_blank" al, self-el, top-al, parent-al
de egyik se működött
Mi lehet a megoldása ennek a problémának?
 

Gyerekosztály type hinting-gel E_RECOVERABLE?

janoszen · 2008. Ápr. 5. (Szo), 10.11
Sziasztok,

egy elég furcsa hibával találkoztam:

Argument 1 passed to BasicCore::run() must be an instance of Environment, instance of HTTPEnvironment given, called in...


(Ez E_RECOVERABLE típusú volt.) Holott:

class HTTPEnvironment extends Enviroment


Ugyanakkor a teszteset:
<?php

class Foo
{
}

class Bar extends Foo
{
}

class Test
{
	static function testfunc(Foo $f)
	{
		echo("Hi!");
	}
}

Test::testfunc(new Bar());

?>
Ez szépen kiadja a kimenetet. A PHP doksi szerint:

If the error is not caught by a user defined handle (see also set_error_handler()), the application aborts as it was an E_ERROR.


Mindamellett az alkalmazásom tökéletesen fut, csak ez a hiba megakasztott kicsit. Yet an other PHP bug, vagy van ennek valami racionális magyarázata és én barmoltam el valamit? Esetleg találkozott már valaki ilyesmivel?

Ha valaki szeretne a teljes kódon tesztelni, letölthető az SVN repómból: https://secure.pasztormuvek.hu/svn/cms2/trunk/ A make könyvtárban van linux makefile hozzá, amivel össze lehet rakni. (Egyébként az egész egy technológia teszt, valószínű, hogy nem nagyon lesz belőle éles rendszer sose. Ennek megfelelően néhány elég fontos dolog nincs is benne.)