ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 7, 2004

Új PHP(-Nuke) témájú oldalak

Anonymous · 2004. Jan. 7. (Sze), 13.36
Anoním hírbeküldőnk hívta fel a figyelmet az általa indított új magyar PHP(-Nuke) oldalra, mely PHP-World névre hallgat. A webhely hasonlóan a PHPInfó indulásához egyéni kezdeményezés, a szerkesztő megpróbálja a legfrissebb és legérdekesebb dolgokat felvinni, ahogy ideje engedi. Ugyanakkor szívesen látja mások lelkes segítéségét is.

PHP kódolási tanácsok

Granc Róbert · 2004. Jan. 7. (Sze), 10.53
Az evolt.org lapon jelent meg december végén egy rövid, de alaposan átgondolt cikk PHP programozási tanácsokkal. A cikk mind a kód kinézetével, mind bizonyos kódtervezési témákkal foglalkozik. Kiemeli, hogy elsősorban csoportmunka esetén igen fontos nemcsak bizonyos kódírási szabályok lefektetése, hanem ezek betartása is, a kód egységesebbé tétele, valamint a jobb csoportmunka érdekében.

CSS puska magyarul

Hojtsy Gábor · 2004. Jan. 7. (Sze), 08.24
Nagy Balázs fordította le a Dave Shea (Mezzoblue) által írt CSS Crib Sheet dokumentumot, ami leginkább egy GYIK-re hasonlít, tanácsokkal kezdő és haladó CSS gyakorlóknak egyaránt. A puska azoknak valószínűleg nem igazán hasznos, akik még csak most kezdik a stíluslapok gyönyöreinek felfedezését, de akik már valamennyire ismerősek a CSS használatában, azok gyakori problémáikra kaphatnak választ, illetve rendszeresen elkövetett hibákra ismerhetnek.