ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 27, 2013

Saját cégek vagy inkább partnerkapcsolatok

Max Logan · 2013. Júl. 27. (Szo), 21.41
Egy érdekes kérdésben kérném ki a véleményeteket. Ha milliónyi ötlet van a fejedben, ezek részben webes, részben design (nem csak grafika), részben pedig PR, marketing, stb. megoldások, akkor mit tennél: saját cégeket hoznál létre, vagy inkább szétnéznél a piacon és keresnél olyan partnereket, akikkel komolyabb (vagy éppen alkalmi) együttműködést tudnál kiépíteni?

A saját cégek mellett szól érvéként, hogy olyanra formálod a munkamódszereket, amilyennek lennie kell a saját kis világod szempontjából. Azonban kell egy kis idő, míg kiépül a rendszer és az egyes területekért felelős cégek már cégcsoportként, egy ütős csapatként tudnak együttműködni. Ellene szól, hogy idő és energia felépíteni és menedzselni a kiszolgáló gépezetet.

A partnerkapcsolatok mellett szól, hogy már létező entitásokat támogatunk, a közös munka révén együtt fejlődünk, minden partner újabb tapasztalatokkal lesz gazdagabb. Ellene szól a kevésbé szabad munkamódszerekből adódó esetleges kényelmetlenség, rugalmatlanság, bár azt gondolom, hogy ha felkészült egy piaci szereplő, akkor jól tudja kezelni a dolgot (mert többek között ettől lesz jobb, mint a konkurencia).

Te hogyan csináltad? Vagy hogyan csinálnád, hogy ilyenre adnád a fejed?
 

Bootstrap 3 RC1

MadBence · 2013. Júl. 27. (Szo), 18.21
Megjelent a Twitter Bootstrap 3-as verziója