ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 7, 2013

"További lehetőségek" link új ablakba nyitása

EL Tebe · 2013. Május. 7. (K), 15.19
Sziasztok,

"A szerkesztőség fenntartja a moderálás jogát. BBCode formázás használható. Például: vastag, dőlt, link, idézet, css kód. További lehetőségek"


Megoldható lenne, hogy a "moderálás jogát" és a "További lehetőségek" linkek új oldalba nyíljanak?

Veszett már el szép hosszú hozzászólásom emiatt :(
Szerintetek?
 

Szerverteremben elhelyezett gép tartozás miatti elzárása

OMagus · 2013. Május. 7. (K), 14.45
Sziasztok!

Olyanba futottam bele az Invitelnél, hogy szépen rendben fizettem a számlákat mindig, majd el akartam költöztetni a szervert egy másik helyre, a szerződést a szolgáltatóval fel is mondtam annak rendje és módja szerint, majd amikor érte akartam menni (időpontot kértem a szerver elhozására), akkor közölték, hogy van 1259 Ft. tartozásom, és amíg azt nem rendezem, nem férhetek fizikailag a géphez.

Üzlettársam külföldön van, így körülményes volt az átutalási megbízást aláírnia (online felületen). Persze megoldottam, mert szükségem volt a gépre, de amíg nem akartam semmi különöset, addig véletlenül se tudták felhívni a figyelmem 1259 Ft. tartozásra.
Van 30 napos felmondási idő, így még minimum 2 számlát fognak nekem küldeni, de nem fogadták el, hogy majd akkor többet utalok, nekik azonnal kellett a pénz, vagy nem adják ki a saját tulajdonom.

Kérdésem a nagyérdemű felé, hogy a saját tulajdonom feletti rendelkezést milyen jogon tilthatja le egy szolgáltató, akire rábíztam a szerveremet?!

Vélemények, ötletek?

Köszönöm előre is!
 

ADODB - tranzakció kezelés - dirty read

DarkHcK · 2013. Május. 7. (K), 12.11
Sziasztok!

Belefutottam egy érdekes problémába, s egyenlőre sehol sem találtam rá megoldást.

ADODB -ben ha egy tranzakció kellős közepén csinálok egy select -et egy olyan táblán, amibe a tranzakció fog majd írni, akkor "dirty" rekordok is belekerülnek az eredményhalmazba.

Próbáltam tranzakció módot állítani READ COMMITTED -re, de semmi változás.

Találkozott ezzel már valaki? Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy ez miért van?

Üdv,
DarkHcK