ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 27, 2013

kiestem a google-ből. miért?

stan · 2013. Május. 27. (H), 14.12
Tudom klasszikus kérdés, de most tényleg tanácstalan vagyok.

Van egy fórumom, ami be van jegyezve egy magyar domain alá. A fórum motorja a Joomla! alatt használható Kunena fórum motor, amit már régóta használok. A fórumban kb. 15.000 hozzászólás van, és több száz téma. Az analytics szerint volt időszak, amikor naponta 150 látogatója volt az oldalnak csak a Google keresőből.

Az utóbbi 1-2 hónapban drasztikusan elkezdett csökkenni a látogatottság, és az utóbbi pár hétben pedig 0 azaz nulla darab látogató érkezik a Google-ből. Pedig az oldal tartalma csak bővült azóta, amióta naponta 150 látogatóm volt a Google-ből.

Megnéztem a webmaster tools-ban, amiben már régóta be van állítva az oldalam, és nem ír semmilyen hibát, vagy javaslatot. A google-ben megpróbáltam rákeresni az oldal címére, olyan formában, hogy "valami.hu", de így sem adja ki az oldalt. De bármilyen témára próbálok rákeresni, egyszerűen nem adja ki a Google.

Gyakorlatilag kiestem a Google-ből. Pedig korábban szerette az oldalamat. Már sok fórumon utánaolvastam a problémának, illetve a Google súgójában is. De semmilyen probléma nem áll fenn az oldalamon, ami ezt a problémát okozhatja. Ráadásul a webmaster tools szerint a Google naponta indexeli az oldalamat. De akkor miért nem találom magam a Google-ben?

Milyen okai lehetnek? Bármilyen ötlet jöhet!