ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 6, 2013

Leegyszerűsített webshop, de mégsem egyszerű

Adam87 · 2013. Május. 6. (H), 17.53
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan webshopról, amiben van lehetőség arra, hogy ha a felhasználó már kosárba tett és kifizetett egy terméket, akkor azt bármikor letölthesse?
Nézegettem már a wordpress plugineket és a magento-t is szerettem volna kipróbálni, de lokális szerverre az utóbbit nem tudtam telepíteni, az alábbi hibaüzenet miatt:
        The URL "http://localhost/magento/" is invalid.
        Response from server isn't valid.
A vicc az egészben, hogy pontosan ebből a mappából indult a telepítés is.
Lényegre törően, olyan webshop megvalósításán gondolkodom, ahol nem kézzelfogható terméket, hanem mondjuk digitális dolgot adok el, amit a felhasználó egyszeri fizetés után bármikor elér.

Ádám
 

T-online / T-system domain beállítás

dormi · 2013. Május. 6. (H), 16.21
Üdv!

Szükségem lenne egy kis segítségre: t-system-nél van egy ismerősöm domain-je. És most ezt át kéne irányítanom. A gond, hogy az eddig általam használt "módszerrel" nem megy. Eddig Forpsinál rendeltem csak domain-t, így ott tudom beállítani. Viszont itt a T-nél egyfolytában szintaktikai hibákat ír, amikor menteném az űrlapot (nem feltétlen a T-vel van a gond, én sem vagyok profi)

Valaki esetleg nem tudna egy példát küldeni, hogy Ő hogy állította be, mert googleval nem sok eredményre jutottam (A, *A, mx rekordok)

Köszi szépen!

üdv.
 

Álló és fekvő képernyő

inf · 2013. Május. 6. (H), 14.33
Sziasztok!

1-2 hete fejlesztek csak álló képernyővel (elforgatható monitorom van), és képtelen lennék visszaszokni fekvő képernyőre, annál a prózai oknál fogva, hogy így 80 sor fér ki a képernyőre, fekvő helyzetben meg 40. Kipróbálta már közületek valaki az álló képernyős fejlesztést?