ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 29, 2008

jQuery Cheat sheet

Török Gábor · 2008. Szep. 29. (H), 14.50
Puska jQuery-hez
 

jQuery világhódítás: Microsoft és Nokia a következők

Hojtsy Gábor · 2008. Szep. 29. (H), 12.14
A hétvégén John Resig jelentette be a jQuery blogban a következő hírt:
We have two pieces of fantastic, albeit serendipitous, news today: Both Microsoft and Nokia are taking the major step of adopting jQuery as part of their official application development platform.
Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy mind a Microsoft, mind a Nokia a fejlesztői keretrendszerébe építi a jQuery keretrendszert. A Visual Studióval fogják szállítani, lesz hozzá intellisense, kódrészletek, dokumentáció stb. Ráadásul a Microsoft újabb jQuery kiegészítőket is fejleszt. A Nokia pedig a WebKit alapú web-runtime-ját szereli fel jQuery-vel, ezzel egy widget platformot kínálva a fejlesztőknek. A két cég nem módosítja a jQuery kódját, csupán hasznosítják a vezető JavaScript keretrendszer újításait, funkcióit.

Katalógus

Pozo · 2008. Szep. 29. (H), 12.02
Sziasztok !

Szeretnék csinálni egy adatbázist és érdeklődni szeretnék milyen technológiát ajánlatok. Az oldalt úgy képzeltem el hogy kereső listázza a találatot és onnan egy adatlapra irányítja a látogatót, mivel lehet ezt megoldani ? Mysql PhP ban gondolkodok , de melyek azok a funkciók amelyeket használnom kell ? Az adatlap egy sablon lenne és oda kellene az adatbázisból kiiratni az adatokat. Ajánlataitokat előre is köszönöm.
 

phpMyAdmin 3.0.0 is released

LocaLiceR · 2008. Szep. 29. (H), 10.42
Verziót váltott a phpMyAdmin, Maria és PBXT tárolómotor támogatással
 

Javascript+CSS legördülő menü átalakítása

tartalom · 2008. Szep. 29. (H), 09.17
Van egy javascript+css menüm, amit szeretnék átalakítani olyanra, hogy az almenüpontok ne csak akkor jelenlenek meg ha a főmenüre kattintok, hanem onMouseOver-re is.
Mivel hosszú, innét letölthető: http://www.maecenaskiado.hu/proba.zip
Itt meg megnézhető: http://www.maecenaskiado.hu/proba.htm

Nagyon hála minden segítségért!