ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 3, 2008

MS Word 2 HTML Konverter PHP-ban

Velias9 · 2008. Szep. 3. (Sze), 15.21
Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan (ha lehet OOP alapú) PHP-ban íródott programot, ami képes egy MS Word fájlt HTML formátumba konvertálni? Az még jobb lenne, ha nem csak egy teljes fájlt, hanem csak egy részét is tudná konvertálni (például vágólapról beillesztve).

Találtam egy ilyet (itt), de ehhez (ha jól értem) kell internetkapcsolat. Ez azért baj, mert olyan konvertert szeretnék, ami internet kapcsolat nélkül (teszt szerveren) és más oldalaktól függetlenül tud működni.

Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm a segítséget!

Minden jót mindenkinek :)!
 

Doctrine 1.0 Released

hector · 2008. Szep. 3. (Sze), 12.27
Megjelent a népszerű PHP ORM első stabil kiadása
 

Outlook 2007-ben szétcsúszó html levél

Fedor · 2008. Szep. 3. (Sze), 09.06
Sziasztok!

Elég régóta készítgetek a cégem számára html alapú e-mail hírleveleket és direkt mail-eket. Sikerült kialakítanom egy olyan rendszert, ami az összes általam ismert levelezőben rendesen megjelenített mindent (phpmailer, AddEmbeddedImage, css). Eddig. De most az egyik főmufti kollega megkapta az Outlook 2007-et, és abban totál szét van csúszva. Olyan, mintha a legújabb Outlook kevesebbet tudna, mint az elődei. Nem extrákkal van gondja, hanem olyan alapdolgokkal, mint div szélesség, meg háttérszín. Ez most komoly? Találkozott már más is ilyennel? Mit lehet tenni?

Üdv,
Fedor