ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 24, 2003

PHTML Encoder 3.4

Granc Róbert · 2003. Júl. 24. (Cs), 11.17
A PHP csoport kérésére az RS Software Lab átnevezte PHP Encoder nevű terméküket PHTML Encoderre, és egyben megjelentette a 3.4-es változatát is.
( A PHTML Encoder a megadott jelszóval és kódolással ember számára értelmezhetetlen karaktersorozattá kódolja a PHP szkriptet. )
Az új verzió legjelentősebb újdonsága, hogy a kódolt PHP szkriptek futtatásához nem feltétlenül szükséges szerver-oldali kiegészítők telepítése, a szkript lehet "önkicsomagoló", vagyis inkább "önmagát dekódoló" is.

Mozilla 1.5 Alpha a porondon

c00lture · 2003. Júl. 24. (Cs), 10.10
Megjelent az 1.5-ös verziójú Mozilla Alpha verziója. Az új Mozilla fejlődést hoz a Composerben (képek és táblázatok jobb átméretezése, abszolútan pozícionált elemek, z-index támogatás, "snap to grid" abszolút pozíciók esetén, a forrás nézet editort használ, javítások), a Chatzillában lehet loggolni, a Dom Inspector meg tudja jeleníteni a #document nodeot, az about:config-hoz egy gyorskereső szűrő készült, a tabos böngészésben javulások, a Javascript konzolból a hibás sorra lehet ugrani a forrás nézetben, a :: jelzése a CSS álelemeknek támogatott.