ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 25, 2002 - Blog bejegyzés

PostNuke 0.71 előzetes II.

Granc Róbert · 2002. Feb. 25. (H), 16.12
A korábban már beharangozott széleskörű tesztelés megvalósításának érdekében a PostNuke fejlesztői csapat elérhetővé tette a CVS tartalmát, napi frissítéssel.

Ez a PostNuke 0.71 majdnem végleges kódja, természetesen számos apró változtatást kell még elvégezni rajta a megjelenésig, de pont erre szolgál a tesztidőszak.

Ez a verzió nem használható valós honlapon, "üzem közben", csak tesztverzió, amely a hibák, problémák, sebezhető pontok kiszűrésére szolgál!

Letöltés: http://www.mykrystonia.net/cvsbuilds/

Mi is igyekszünk kihasználni a tesztelés lehetőségét, a magyar fordítás már készül a 0.71-hez, ha nem jön közbe semmi, akkor annak megjelenésekor már letölthető lesz. Egyelőre a blokkok és a globális fordítások készültek el, a modulok fordításait folyamatosan végzem a hét folyamán.
 

PHP Weekly - 76.

Granc Róbert · 2002. Feb. 25. (H), 16.04
A Zend heti hírlevelének 76. számából:

Fordítás Cygwinnel - a build rendszer jelenlegi állapotában a PHP-t Windows rendszerek alatt jelenleg csak a Microsoft Visual C++-szal lehet lefordítani, habár létezik ingyenes, Posix-kompatibilis könyvtár is: a Cygwin. Jelenleg a Cygwin könyvtár használatának lehetőségét kutatják, a fejlesztők kérik, hogy ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, írja meg a PHP fejlesztői levelezőlistára.