ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 4, 2012

Érdemes belevágni 27évesen?

Pallosi Péter · 2012. Júl. 4. (Sze), 16.11
Sziasztok!
Ma leültem a gép elé és elgondolkodtam,hogy szerezzek-e diplomát programozásból fel is hívtam az egyetemet,ez az ELTE lenne,és azt mondták hogy 3szakon van ami informatika,és azon belül programozás.
Programtervező.
Web-programozó.
Mérnöki.
Érettségiből a pontjaim megvannak mind a három szakhoz.
Eddig csak hobbi szinten csináltam a programozást,de úgy látom hogy azért ebből elég szépen meg lehet élni,ha jól csinálod a dolgot!
Érdemes-e belekezdeni a dologba?
Vagy ne kezdjek már el?
Tudnátok valamit valamit írni?
A szakmám amit szakközépiskolába szereztem autószerelő,és ebbe is dolgozom.
 

JsTestDriver nehézségek

Karvaly84 · 2012. Júl. 4. (Sze), 10.12
Helló!

Ma nem bírtam aludni a melegtől, és már korán felkeltem. Egykét órája már szenvedek a JsTestDriver beizzításával sikertelenül. Nézegettem a netet is de a leírtak nem működnek. Azt írják, ha a jsTestDriver.conf-ba felveszem a server-t pl.: http://localhost:9876 akkor böngészővel tudom futtatni a teszteket. A hiba üzenet helyet csak a --help kapcsoló kimenete jelenik meg amivel nem megyek sokra, mert nem derül ki miért nem figyel a szerver az adott porton. Ha parancsorban a --port kapcsolót megadom akkor működik, csak akkor nem tudom minek kell a conf fájlba is felvenni. Nos ott tartok, hogy figyel a szerver megnyílik a böngésző, be tölt az összes fájl, de a tesztek nem futnak le. Valaki meg tudna szánni egy kis irány mutatással, hogy honnan szerezzek be hasznos infókat? Mert amiket idáig követtem nem mondhatnám hasznosnak.

Illetve közületek használta már valaki a JsTestDriver-t, probléma mentessen?