ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 8, 2003

register_globals

Szenya · 2003. Dec. 8. (H), 20.10
Hello!
Azt szeretném megkérdezni (főleg rendszergazdákra gondoltam), hogy ha a php.ini-be a register_globals-t on-ra állítom, akkor a betörési felületet adok, stb? Ajánlot vagy sem?
Előre is kösz!

Szenya
 

Statisztika modul

Pal_ur · 2003. Dec. 8. (H), 17.47
Jó vadászatot,

tisztelettel keresek PostNuke 0.723-ashoz ütős staisztika modult. Olyant, ami akárhonnan, de minél több adatot megjelenít...

Oldalak, felhasználók, visszamenőleges adatok...

Ötletek, linkek?

Köszönöm.
 

Új komplett CSS ismertető: Selectutorial

Hojtsy Gábor · 2003. Dec. 8. (H), 15.36
A MaxDesign.com oldal szerkesztői már bizonyítottak a Listamatic, Listamatic2, Listutorial és Floatutorial ismertetőikkel, melyekre mi is felhívtuk a figyelmet. Most megjelent a Selectutorial, amit nevéből ítélve a CSS kiválasztók oktatóanyagának gondolhatunk. A dokumentumkészlet azonban ennél sokkal több. A CSS-t alapjaitól mutatja be a HTML dokumentumok szerkezetétől kezdve a CSS-ben használható megjegyzésekig.

Óh, azok a csodálatos Baker fiúk!

pp · 2003. Dec. 8. (H), 07.21
Kilenc hónap telt el az Első Magyarországi PHP Konferencia és az 5k compo óta. Ennyi idő alatt fejlődik ki egyetlen egy petesejtből egy emberi test, aki az anyaméh oltalma nélkül képes az önálló életre. Vajon mi történhetett a versenyre beérkezett pályaművekkel, ennek próbálunk meg most utánajárni.