ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 18, 2001

A nap linkje: MyMail

Granc Róbert · 2001. Szep. 18. (K), 22.47
Levelezünk. Sokat. Kellene egy levelezőlista is. Körülnéztem, és ez nagyon megtetszett. A MyMail fejlett levelezőlista - PHP és MySQL háttérrel. Egyelőre még béta állapotban leledzik, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne nagyon stabil. Fejlett funkciói közül egyesek:

szerverterhelés-kezelése, teljes archiválórendszer, import/export funkciók, e-mail ellenőrzés, listatisztítás, üdvözlő üzenetek, könnyű leiratkozás, stb. PHP3 és PHP 4 alatt is fut, és nem csak Unix/Linux, hanem Windows szervereken is...

Én már telepítem és hamarosan kipróbálom...

Honlap: http://scripts.codingclick.com/MyMail/
 

Új PHP tankönyv!

manitu · 2001. Szep. 18. (K), 21.54
Hiánypótló programozási tankönyv jelent meg a közelmúltban a Kiskapu Kiadó gondozásában: "Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt" címmel. Bár számtalan szedési és néhány mintaprogrambeli hibát tartalmaz, ajánlott minden kezdő programozópalántának. Érthető és példákkal jól alátámasztott könyv, egy jó hírű szakembertől, Matt Zandstra-tól. Kicsit drága (3 920 Ft), de nekem bejött, igaz nem 24 óra alatt jutottam el a végéig, mint ahogy azt a könyv írója remélte, de ez nyilván az én defektusom... :)