ugrás a tartalomhoz

A nap linkje: MyMail

Granc Róbert · 2001. Szep. 18. (K), 22.47
Levelezünk. Sokat. Kellene egy levelezőlista is. Körülnéztem, és ez nagyon megtetszett. A MyMail fejlett levelezőlista - PHP és MySQL háttérrel. Egyelőre még béta állapotban leledzik, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne nagyon stabil. Fejlett funkciói közül egyesek:

szerverterhelés-kezelése, teljes archiválórendszer, import/export funkciók, e-mail ellenőrzés, listatisztítás, üdvözlő üzenetek, könnyű leiratkozás, stb. PHP3 és PHP 4 alatt is fut, és nem csak Unix/Linux, hanem Windows szervereken is...

Én már telepítem és hamarosan kipróbálom...

Honlap: http://scripts.codingclick.com/MyMail/
 
1

Re: A nap linkje: MyMail

xxon · 2001. Szep. 19. (Sze), 01.01
2

Re: A nap linkje: MyMail

xxon · 2001. Szep. 19. (Sze), 01.19
Háát szerintem a PHP abszolút nem erre való(még). Se többszálúság lehetőség (thread-ek) se megfelelő performance nincs rá hogy gyorsan be tudja parsolni az érkezett leveleket.

Szerintem a szerver-terhelés kezelése teljesen felesleges, mert ha valaki akkora listát akar üzemeltetni, amihez már kevés egy szerver, az inkább előbb átáll valamilyen gyorsabb nyelven íródott listamanager-re (pl C vagy Perl), ami lecsökkenti a load-ot a szerverén.
3

Re: A nap linkje: MyMail

rgranc · 2001. Szep. 19. (Sze), 10.33
Az lehet. Én bevallottan nem értek a Linuxhoz, az viszont biztos, hogy nincs shell accountom egyetlen szerveren sem, a MyMailt pedig így is tudom telepíteni. Van olyan levelezőszerver, amelyet mezei userként tudok telepíteni webszerverre, amelyhez nincs közvetlen hozzáférésem?