ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 18, 2001

asp2php

Anonymous · 2001. Május. 18. (P), 12.47
C programok gyűjteménye, amelyek lehetővé teszik ASP szkriptek PHP-vé alakítását.
 

Magyar nyelvű ismertetők, tananyagok a weben

Granc Róbert · 2001. Május. 18. (P), 11.21
Szeretnénk röviden összefoglalni, hova is forduljon az, aki nem igazán tud idegen nyelveket, mégis PHP-vel szeretne foglalkozni.

Jelenleg a következő ismertetők, tananyagok érhetőek el. Amint újabbak jelennek meg, mi is felhívjuk majd rá a figyelmet itt a hírek között, valamint hamarosan mi is jelentkezünk hasonlókkal az "Írások" szekcióban.

A nap linkje: Web Generator-X

Granc Róbert · 2001. Május. 18. (P), 10.39
A Web Generator-X a legújabb PHP alapú CMS a sok közül. A CMS (Content Management System) lényege a tartalom és a forma elválasztása, azaz olyan szkriptek gyűjteménye, amelyek egy weboldalt dinamikusan generálnak különálló dizájn- és tartalom alapján, valamint lehetővé teszik a tartalom, a felhasználók webes felületen történő adminisztrálását.

A Web Generator-X a FastTemplates-re épül, cache segít csökkenteni a szerver és az adatbázis terhelésén, különálló adminisztrációs rendszere van, valamint fejlesztésekor igyekeztek a gyorsaságot és a megbízhatóságot tartani szem előtt.
 

Linkek és letöltések

Granc Róbert · 2001. Május. 18. (P), 10.31
A linkek és a letöltések szekció is beindult, közel 70 link 14 kategóriában, a letöltések lassabban szaporodnak. Linket TI is küldhettek be! A site magyarítása nagyjából kész, még pár csiszolgatnivaló maradt a hétvégére, plusz felrakunk még pár letöltenivalót (hadd induljon be az is), még néhány linket, és aztán hétfőtől mehetünk élesben... :)