ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 3, 2016

Adatforgmalom mérés Android app-pal adott URL-en

mahoo · 2016. Okt. 3. (H), 20.19
Sziasztok, szeretném a mobilom adatforgalmát mérni, de csak egy adott domain/url-en. Azaz, hogy az adott weboldal látogatása milyen havi forgalmat generál.
Ismert valaki ilyen app-ot esetleg?
 

sprintf probléma

Tomsojer04 · 2016. Okt. 3. (H), 16.25
Sziasztok!

A problémám a következő. Adott egy időkülönbség, amit 3 tizedes jegyre kerekítek. Viszont előfordul, hogy az értékek miatt nem az jön ki, hogy 3,271, hanem pl. 3,27, vagy 3,2. Megjelenítenem úgy kellene, hogy 3,270, vagy 3,200. Próbálkozom a sprintf-vel, de sehogy nem boldogulok. Egyáltalán erre van szükségem?

Köszi
T.
 

Android - Notification click ACTION

PredMan · 2016. Okt. 3. (H), 07.39
Sziasztok!

egy gyors kérdés...

A képernyőzár event-et az ACTION_USER_PRESENT-el tudjuk elkapni a BroadcastReceiver-ben, ez ok. Na de ha még a képernyőzár feloldása előtt lenyitom a notification bar-t és ott rákattintok az egyik app-ra, akkor azt melyik ACTION-el tudom elkapni? mert ilyenkor nem fut bele az ACTION_USER_PRESENT-be (amit nem értek, hiszen ilyenkor először fel kéne oldania a zárat és csak utána tudná elvileg megnyitni az appot nem?!)... a cél az, hogy ha a user bekapcsolja a kijelzőt ÉS átjut a képernyőzáron (feloldja, megnyit egy appot vagy bárhogy), akkor azt az eseményt az intent.getAction()-el el tudjam kapni.

köszönöm!