ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 1, 2010

How to Create Blog Excerpts with PHP

Joó Ádám · 2010. Aug. 1. (V), 23.23
Hogyan készítsünk kivonatot a listázott bejegyzésekhez
 

Deciphering Magic Methods in PHP

Joó Ádám · 2010. Aug. 1. (V), 19.55
Bevezető a varázsfüggvényekbe
 

Flash galéria horizontális "vonszolás"

siks · 2010. Aug. 1. (V), 18.43
Üdv mindenkinek.

Egy flash-es galeriat szeretnek kesziteni. Minden megvan hozza, és mukodik is. Az egeszet AS-sel rajzolom ki, thumbnailsokat eloszor, aztan ha rakattintok akkor jon a nagy kep és ha oldalára viszem az egeret akkor arra gördül az egész galéria.Ezzel nincs is probléma, amit viszont szeretnék és mivel még csak ízlelgetem a dolgot, hogy ugy gördüljön oldalra az egész haléria hogy egérrel vonszolom ( ha joltom akkor drag and drop-nak hívják viszont semmi ehez tartozó normális tutoriált nem találtam).

A falnak is füle van

Joó Ádám · 2010. Aug. 1. (V), 15.59

Gyanítom, hogyha annyi sört fizetnének nekem, ahány lap a Nyájas Olvasó böngészőjében ezen sorokat olvasva nyitva áll, akkor legjobb esetben is vidám délutánnak néznék elébe, rosszabb esetben megüresedne egy szerkesztőségi szék.

Minél inkább a hálón éljük életünket, annál szűkösebbé válik a böngésző, és a hagyományos alkalmazásfelületi megoldások. A probléma már az operációs rendszeri környezetben is felmerült jó néhány éve, a megoldások közt értesítési területre minimalizált alkalmazások, csoportosított tálcaelemek és munkaterületek merültek fel – ha engem kérdeznek, egyik sem bizonyult rá igazán alkalmasnak, hogy konszolidálja az elharapózó helyzetet.

Determining if an object property exists

Török Gábor · 2010. Aug. 1. (V), 15.59
Objektum tulajdonságok természete JavaScriptben
 

in which we watch while a veritable tower of babel is constructed

Török Gábor · 2010. Aug. 1. (V), 14.45
Beszámoló a Emerging Languages konferenciáról
 

Drupal 6 alapismeretek

Nagy Gusztáv · 2010. Aug. 1. (V), 14.43

Drupal 6 alapismeretek címmel megjelent első könyvem, melyet szeretettel ajánlok az érdeklődők figyelmébe.

Ezzel a könyvvel arra vállalkozok, hogy a Drupal tartalomkezelő rendszerrel ismerkedő olvasó kezébe a kezdő lépések megtételét segítő anyagot adjak. Elsődleges célközönsége a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán tanuló hallgatók, de minden más érdeklődő haszonnal forgathatja e könyvet.