ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 19, 2008

Te miért és hogyan lettél vállalkozó?

Vitaleas · 2008. Aug. 19. (K), 21.29
Látom a szakma vállalkozói rétege is megfordul itt ,így gondoltam megkérdezem őket/titeket, hogy ti anno, hogy és milyen felindulásból kezdtetek neki a vállalkozói létnek?
Mik voltak az első projektek esetleg? Milyen fontos tapasztalatokat szereztetek meg elsőnek(ha nem üzleti titok)?

Talán egyszer magam is a suli végével meg pár év gyakorlati tapasztalattal, majd nekivágnék, aztán jó hallani a sikersztorikat:-)
 

Mi teszi a jó projektvezetőt?

Vitaleas · 2008. Aug. 19. (K), 21.14
Hamarosan új pozícióban fogok dolgozni és mivel még kevés ilyen jellegű tapasztalatom van így titeket kérdeznélek afelől,hogy szerintetek, mitől lesz valaki jó projektvezető? Te milyen projektvezetőt alkalmaznál, illetve milyen projektvezetőt fogadnál el szivesen munkatársként?
 

Java kezdés

Vitaleas · 2008. Aug. 19. (K), 21.09
Nem találtam még ehhez hasonló témát így gondoltam elindítom. Html, PHP már megyeget, viszont úgy látom, ha üzleti alkalmazások felé szeretnék fejlődni kihagyhatatlan lesz a Java.
Miből érdemes elkezdeni, ha már azért a PHP-n megedződtem előtte, illetve meik ágára érdemes ráállni jobban, ha úgymond hibrid megoldások érdekelnek vagyis nemcsak weben, hanem attól független részekkel is rendelkező üzleti megoldások készítése érdekelne?
 

koordinátából utcaneveket

grais · 2008. Aug. 19. (K), 14.05
sziasztok. Azt tudom, hogy lehet a google terkepen cim alapjan jelolot elhejezni stb... , de valaki tudja, hogy koordinátákból hogyn tudom kinyerni a címeket????
 

Ashampoo vs. Firefox

Joles · 2008. Aug. 19. (K), 10.52
Üdv!


Nem tudom, jó helyre írok-e, de egy olyan problámám van, hogy mióta felraktam az Ashampoo-t, egy kicsit megzavarodott a Firefox-om! Némely képet nem jelenít meg, csak ha SHIFT + Frissítés!
Uninstalltam már mindkettőt, próbálgattam, hogy először egyiket, utána másikat raktam fel, de se így se úgy nem hajlandó a Firefox olyan lenni mint régebben!
Néztem a Firefox új verzóját, de az meg angol, és azt nem szeretném! :P

Esetleg vmi ötlet? Vagy csinálta már ezt másnál is? Teszem hozzá, az Explorer hibátlan maradt! -_-


Köszi:
Joles
 

PHP tanulása

ceasar90 · 2008. Aug. 19. (K), 09.18
Hello mindenkinek.Arra az elhatározásra jutottam,hogy elkezdek php-vel foglalkozni.Hogyan kezdjek hozzá, és milyen forrásokból?
Mindenki válaszát köszönöm.