ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 17, 2020

Yii SimplePay

Termes · 2020. Jún. 17. (Sze), 22.57
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy meglévő Yii fw-ös webshopomba szeretném betenni a simplepay fizetési lehetőséget. Kérdésem, hogy vállalná-e valaki közületek és kb mennyi lenne (időben/pénzben)? Tudom, kézzel kell megírni, sajnos csak Yii2-re találtam könyvtárat.

Vagy esetleg van-e valakinek kész (itthoni) bankkártyás fizetési lehetőség? A Paypal-t nem igazán szeretik és jó lenne ha SuperShop és Széchenyi elfogadohely is lehetnék.

Köszi az építő jellegű hozzászólásokat!

Üdv:
T
 

google - youtube... :D

mind1 valami név · 2020. Jún. 17. (Sze), 22.35
Agyam elszáll ettől a bigbráner bandától...
Minden mobilomhoz készítettem önálló google fiókot, így mindhez létrejött egy-egy youtube fiók is.
Most jött egy e-mail, hogy törölték a yt fiókom a felhasználási feltételek sorozatos megsértése miatt.

No lássuk, mit követhettem el, mert magyarázat semmi.
Ott a gond, hogy ahová az értesítés jött, azzal a fiókkal nem nagyon vagyok jelen a youtube-on, max. egy-két komment erejéig. Van egy hasonló névvel regisztrált másik, ahová viszont öt perccel korábban töltöttem fel egy videót zene nélkül, a felettünk átvonuló viharról.

Mint kiderült, ezek a gyökerek azt tiltották le, de a másikhoz tartozó mail címre küldtek értesítést.

De egyáltalán mi a faszt akarnak vele?
Gyanítom, az történt, hogy a feltöltés után, a gmailről küldtem egy linket az index szerkesztőségének, ezek az idióták meg spamként kezelték...

Van egy fellebbezés link, de miután nem vettem észre, hogy a feltöltős fiókomat szüntették meg, azt írtam, hogy még csak fel sem töltöttem semmit... próbáltam korrigálni, de visszapattant az üzenetem, hogy már küldtem egy fellebbezést, többet nem lehet.
Egyszerűen hihetetlen, amit ezek az amcsi patkányok művelnek, visszaélve a gyakorlatilag monopol helyzetükkel.
Jó, nekem most nem volt semmi érdekes anyagom a csatornán, nem ért komolyabb veszteség. De még emlékszem, hogy évekkel ezelőtt egy ismerős fotós társulat több évi munkáját tették tönkre a blogger.com-on google-ék és nem volt senki aki foglalkozott volna a panaszukkal az indokolatlan és indokolhatatlan tiltás miatt.

Update: de ezt legalább pár óra elteltével visszaadták, nem úgy, mint anno a fotósok blogját...