ugrás a tartalomhoz

Yii SimplePay

Termes · 2020. Jún. 17. (Sze), 22.57
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy meglévő Yii fw-ös webshopomba szeretném betenni a simplepay fizetési lehetőséget. Kérdésem, hogy vállalná-e valaki közületek és kb mennyi lenne (időben/pénzben)? Tudom, kézzel kell megírni, sajnos csak Yii2-re találtam könyvtárat.

Vagy esetleg van-e valakinek kész (itthoni) bankkártyás fizetési lehetőség? A Paypal-t nem igazán szeretik és jó lenne ha SuperShop és Széchenyi elfogadohely is lehetnék.

Köszi az építő jellegű hozzászólásokat!

Üdv:
T
 
1

Külön - külön

Pepita · 2020. Jún. 18. (Cs), 15.46
Szia!

Nem vállalnám idő miatt, ezért árat sem mondok (nincs is igazán mire).

Véletlenül nem a simplepay-t használja a MÁV-os "csodálatos" e-ticket is? (Mobilapp és webshop.) Mert ha igen, akkor sokszor van vele pár órás gebasz, mikor nem műxik. Emiatt megfontolandó, de valószínűleg a legkisebb fejlesztéssel beköthető.

Egyéb bankkártyás fizetés: ahány bank, annyi féle. Nem feltétlenül ragaszkodnék itthonihoz, én kb 5-6 éve csináltam egy magyar webshopnak osztrák bankkal kártyás fizetést, és nagyon jól használható doksit adott a bank (igaz, németül) és tök normális supportjuk volt (angolul is). Ahogy ügyfélként látom, magyar bankoknál nem számítanék ilyen segítőkészségre, de ki tudja. Ez már nagyobb feladat.

SuperShop és Széchenyi elfogadohely: ezek külön - külön szolgáltatások, külön is kell lefejleszteni, "nincs benne" a kártyás fizetésben szerintem egyik banknál sem, mert nagyban különbözik tőlük.
Ha azt nézem, hogy ami kártyás termináloknál fizetek, azok közül csak kb minden 50. tud SZÉP kártyát is kezelni, valószínűleg nem triviális ez sem.

Azon is elgondolkodnék, hogy a meglehetősen régi fw-ön futó webshopot cseréljem le valami újra (akár Magento, ha nagy az árukínálat és a forgalom), amihez már van kész megoldás és láthatóan frissítgetik is. Lehet, hogy összességében ez érné meg a legjobban, főleg ha beleszámolod azt is, hogy egy "öreg" fw-ön nem áll olyan biztosan a webshopod.

Mindenesetre szerintem el kéne döntsed először, hogy pontosan miket szeretnél, és erre kérni ajánlatot, egyesével.
2

Sejtettem

Termes · 2020. Jún. 18. (Cs), 18.51
Köszi.

Valahogy sejtettem, hogy nem egyszerű. A portált már 6 éve használom és a motort nem nagyon érintő beavatkozásokkal folyamatosan foglalkozom, úgyhogy nehéz lenne váltani, az ügyfelek miatt is.

Nagyon köszi a meglátásod.