ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 10, 2016

Yay or Nay?

Nightmustfall · 2016. Május. 10. (K), 17.28
Tisztelt Hölgyek és kedves Urak.
Gondolom ezer és ezer projektben vettek már részt, nyilván kialakult egy meglátásuk, hogy mi az ami jól van bemutatva a neten és mi az ami nem.

Szeretném önöket meginvitálni egy véleménytúrára, ahol pálcát lehet törni a prezentálási képességeim felett. Felgyűlt tetemes mennyiségű anyag, amiben részt vettem, és szeretném ezt valamiképpen bemutatni, viszont nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez a megfelelő forma és körítés.

Nem kódolásban kérem a segítségüket, hanem mint kívülállók egyszerűen tekintsenek rá az oldalra, és nyilatkozzanak "Yay or Nay?".

Ami fontos lehet: a site maga egy tumblr átirányítás, a skin egy prémium sablon egyedivé alakítása egy dél amerikai programozó segítségével. A korábbi egy teljesen egyedi wordpress volt, de egyszerűen túl sok energiát emésztett fel a karbantartása, és az sem volt jó, hogy szigetként lebegett a neten. Nem volt megosztás, interakció , most magától kialakult egy kis látogatottsága – ez most így mindenképpen megfelelőbb. (Igen, megvan annak a varázsa, mikor mindent maga csinál az ember, csak egyszerűen nem biztos, hogy kifizetődő, főleg ha nem cél lenne, hanem eszköz csupán.)

Amin nem jutok dűlőre mégsem, csökkent e a design rész vélt profizmusa ezáltal? (Ajánljuk meg neki, hogy volt valaha!) Lehet, hogy amit nyertem a vámon, elveszettem a réven? Régebben minden projekt mellett volt egy kis sztori, a kialakulásának története, stb. Ezt most a fenti okok miatt nem tudom megcsinálni.
Nyilván kevésbé meggyőzőbb így, de túlfordult e a kritikus ponton vagy pár egyszerűbb fogással menthető? Egyértelműen nem öncélú show lenne, hanem szeretném, ha munkát hozna be, az se baj ha normálisat.

És az oldal mielőtt elfelejtem: http://www.beau.hu/