ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 20, 2012

Unit teszt szabvány?

Karvaly84 · 2012. Szep. 20. (Cs), 22.42
Helló guruk!

Ki találtam magamnak most egy projectet JavaScript témakőrben. Szeretném komolyabb alapokra helyezni egy régebbi projektem, ami jelenleg QUnit-ot, és YUI compressort használ.

Ezt át szeretném alakítani oly modon, hogy a források ne függjenek egy külsős eszköztől sem. Tehát van egy test file és ez felet lehet cserélgetni a teszt könyvtárakat (QUnit, YUI Test, stb). Ezekhez írni szeretnék egy API-t ami közös nevezőre hozza a közös funkciókat, és a teszteket erre alapoznám. Evvel kapcsolatban kérdezném meg, tőletek, tudtok e olyan leírást ami azt írja le, hogy ennek az API-nak hogyan is kéne kinézni?
 

MyISAM-ból InnoDB-be. Van-e valamilyen funkcionális hátránya?

hNczy · 2012. Szep. 20. (Cs), 18.15
Sziasztok!

Egy nagyságrendileg 200 táblát tartalmazó - összesen körülbelül 8 millió soros - adatbázisnál át kellene térni végre az InnoDB-re a MyISAM-ról. Okozhat-e ez bármilyen működési problémát?

Azzal tisztában vagyok, hogy a két motor működése jelentősen eltér. De lehet-e hogy valamilyen SQL kérés ami jelenleg lefut, az a váltás után nem fog menni? Úgy gondolom nem, hiszen MySQL szerver kezeli az egészet, és "csak" a tárolás módja változik meg, de azért megnyugtató lenne néhány hozzászólás a nálamnál tapasztaltabbak részéről.

Előre is köszönöm!
 

netbeans 7.3 megjelenés dátum?

EL Tebe · 2012. Szep. 20. (Cs), 12.40
Sziasztok!

Nincs valakinek infója (pl. a szokásos megjelenési időközök alapján) hogy a Netbeans 7.3-as verziója kb. mikor érkezhet?

Azért érdekel, mivel a jelenlegiben nincs "Zend Framework 2" támogatás :(
 

Andrew Blum: What is the Internet, really?

Joó Ádám · 2012. Szep. 20. (Cs), 01.53
Az internet a maga megfogható valóságában