ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 21, 2010

Smarty

titycs · 2010. Júl. 21. (Sze), 14.28
Sziasztok!

Bénázok a Smarty telepítésével. Ill. feltettem mindent a megfelelő helyre, működik is, de valamiért nem frissül a böngészőben, ha változtatok a template-en. Ha átnevezem a tpl fájlt és az új néven hívom be a $smarty->display('hellllo.tpl'); -val, akkor működik: változik a tartalom. De ha újra változtatom a tpl tartalmát, akkor csak újabb átnevezés után látom, hogy mit csináltam. Ha a php-t változtatom, amiben a display van, akkor nincs ilyen gond, csak a tpl-nél. Mintha beülne a cache-be, és hiába taposom az F5-öt, semmi hatás... Hibaüzenet nincs, pedig beállítottam az ini_set-tel, hogy megjelenítse. A könyvtárjogokat is beállítottam 777-re a templates_c és a cache könyvtáraknál.
Ötlet valakinek?
Köszi!
 

Syn - a Standalone Synthetic Event Library.

Joó Ádám · 2010. Júl. 21. (Sze), 14.05
Események tesztelése JavaScript alkalmazásokban
 

budapest.js júliusban

Török Gábor · 2010. Júl. 21. (Sze), 14.03

Jövő hét hétfőn, tárgy hó 26-án, este hétkor esedékes a budapesti JavaScript fejlesztők júliusi találkozója. Benne: Lay András bemutatja jQuery alapú űrlap kezelő keretrendszerét (az előadás András múlt héten publikált cikkére építkezik), valamint Joó Ádám JavaScript++ címmel osztja meg gondolatait a CoffeeScriptről. A meetup végén kulturált eszmecserét folytat a közösség JavaScript kódok egységtesztelése témakörében. Legvégül sörözik.

Naptár eseményekkel

Luigy88 · 2010. Júl. 21. (Sze), 11.22
Sziasztok.
En egy olyan naptárat keresek , hogy egyes napokhoz tudjak esemenyeket rakni. Ugy mint itt a fooldalon az rachivum naptar....
Eddig meg csak fizetoseket talaltam , vmi freet nem tudnatok irni? koszi
 

Képekre vonatkozó szerzői jog

_subi_ · 2010. Júl. 21. (Sze), 09.18
Szeretnék elébe menni a képekre vonatkozó szerzőjogi problémáknak, ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek.

Nekem úgy tűnik logikusnak, hogy ha a Google képkeresőjével olyan képeket keresek, ahol megadom a ’kereskedelmi célra újrafelhasználható’ szűrőt, akkor ezen képek felhasználásakor elvileg nem ütközhetek szerzői jogi problémákba.

De vajon tényleg így van-e? Egyáltalán van arra garancia, hogy az így keresett képekre valóban a megjelölt felhasználási feltételek vonatkoznak?
 

SVG with a little help from Raphaël

Török Gábor · 2010. Júl. 21. (Sze), 08.47
SVG alapú rajzolást támogató függvénytár