ugrás a tartalomhoz

budapest.js

JSLint/JSHint a februári budapest.js-en

Török Gábor · 2012. Jan. 5. (Cs), 22.36
Kódelemző eszközökről a februári JavaScript meetupon
 

Decemberi JavaScript meetup – különszám

Török Gábor · 2011. Dec. 20. (K), 15.44
Ma este, benne: modulkezelés, node.js, CoffeeScript, robotok
 

Decemberi JavaScript meetup

Török Gábor · 2011. Dec. 11. (V), 01.01

Gyere december 13-án, kedden a Loffice-ba az év utolsó JavaScript meetupjára. Szabó Attila a kliens oldali teljesítmény monitorozásról mesél. Farkas Máté az SVN és Git verziókövető rendszerek hátterét mutatja be. Stocker Dániel pedig a deszktop alkalmazásfejlesztés lehetőségeit prezentálja a JavaScript vonatkozásában.

Jelentkezz az eseményre, hogy beférj! Minden érdeklődöt és JavaScript ninját szeretettel várunk!

 

Kliens oldali teljesítmény mérése

Török Gábor · 2011. Nov. 22. (K), 23.41
December elején JavaScript meetup
 

budapest.js novemberben

Török Gábor · 2011. Nov. 7. (H), 21.00
Szkripthívási módok, szálak, képgaléria JavaScriptben
 

jQuery vs egyéb JavaScript keretrendszerek

Török Gábor · 2011. Május. 28. (Szo), 13.47
Június 5-én vasárnap budapest.js kosárlabdázás
 

Viselkedésvezérelt fejlesztés JavaScriptben júniusban

Török Gábor · 2011. Május. 17. (K), 19.27

Röviden: budapest.js, június 6. hétfő, 19.00, Prezi. Hosszabban: A júniusi JavaScript fejlesztői találkozóra a viselkedésvezérelt fejlesztést (Behavior driven development, BDD) tűztétek ki témául. Aba Péter módszertani bevezetőt tart, majd bemutatja a Jasmine BDD keretrendszert. Bácsi László veszi át tőle a fonalat, aki a Vows–should.js–Sinos.js együttes erejét demonstrálja. Ha érdekel a téma, jelentkezz a meetup oldalán. Ha nem férsz be, videoszalagon visszanézhetők leszünk.

 

Google Maps JavaScript API a budapest.js-en

Török Gábor · 2011. Május. 11. (Sze), 18.00

Május 16-án, hétfőn tartjuk az ehavi budapesti JavaScript szakmai találkozót, melynek keretében a térkép-orientált webalkalmazásokról beszélgetünk. Ketten jelentkeztetek előadónak: Gede Mátyás (ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék) a Google Maps JavaScript API használatához nyújt bevezetést, Győrffy Péter (geospace.hu) pedig a témát folytatva gyakorlati tippekkel szolgál. Ha szerepel a munkaköri leírásodban a JavaScript szó, vagy csak egyszerűen nyitott vagy a technológiára, gyere el. A helyszín a Prezi irodája. Videofelvétel a megszokott rendben lesz. Jelentkezni a meetup oldalán tudsz.

 

Offline webalkalmazások az áprilisi budapest.js-en

Török Gábor · 2011. Ápr. 17. (V), 16.55

Április 18-án, hétfőn a budapesti JavaScript fejlesztői találkozójának tárgya az offline weblkalmazások. A meetupon Hardi János a HTML5 offline vetületeiről mesél, Aba Péter ImageHarvester kódnevű Google Chrome kiterjesztését mutatja be. A prezentációjukat követően lehetősége van bárkinek a témához kapcsolódó saját fejlesztését bemutatni 5 percben. kapcsolódik. A helyszín a Prezi irodája. A meetupról videofelvétel készül.

 

JavaScript keretrendszerek fej-fej mellett – márciusban is budapest.js

Török Gábor · 2011. Már. 7. (H), 19.04

Ha március 22-én, kedden este épp nem a szegedtechre mész, akkor a budapesti JavaScript fejlesztők márciusi találkozójára invitállak. A téma négy népszerű ügyféloldali JavaScript keretrendszer (Dojo, jQuery, MooTools, YUI) összevetése lesz egy egyszerű példa alkalmazáson keresztül. Ha az általad kedvelt libraryt nem látod a listában, gyere el, és mutasd be 5 percben. Ha kellően merész vagy, akkor csináld meg otthon te is a feladatot, hogy összevethesd a saját megoldásodat azzal, ahogyan mások megoldották. Jelentkezz, amíg beférsz!