ugrás a tartalomhoz

térkép

Building a web mapping application with Pergola and Polymaps

Joó Ádám · 2011. Nov. 19. (Szo), 19.47
Térkép alkalmazás SVG és JavaScript alapokon
 

Google Maps JavaScript API a budapest.js-en

Török Gábor · 2011. Május. 11. (Sze), 18.00

Május 16-án, hétfőn tartjuk az ehavi budapesti JavaScript szakmai találkozót, melynek keretében a térkép-orientált webalkalmazásokról beszélgetünk. Ketten jelentkeztetek előadónak: Gede Mátyás (ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék) a Google Maps JavaScript API használatához nyújt bevezetést, Győrffy Péter (geospace.hu) pedig a témát folytatva gyakorlati tippekkel szolgál. Ha szerepel a munkaköri leírásodban a JavaScript szó, vagy csak egyszerűen nyitott vagy a technológiára, gyere el. A helyszín a Prezi irodája. Videofelvétel a megszokott rendben lesz. Jelentkezni a meetup oldalán tudsz.

 

Game On példakönyvtár: térkép

Joó Ádám · 2010. Nov. 7. (V), 14.41

Ki ne játszott volna valamely klasszikus, mezőre osztott szerep- vagy stratégiai játékkal ifjúsága derekán? Műfaj máig népszerű, a dobókockás, az asztali 3d-s és a webes játékok között is.

AddressChooser: address picker in real-time

tolmi · 2009. Jan. 8. (Cs), 16.25
Egy újabb variáció címbevitelre weboldalakon
 

PlayMaps: kattintásra induló interaktív térképek

Török Gábor · 2008. Már. 11. (K), 23.05
A Google Maps technológiájára épülő térképmegoldások hada áll a rendelkezésünkre. A nyílt API-nak köszönhetően a legkülönfélébb felületek hozhatók létre programozottan, de az utóbbi időkben további felhasználási lehetőségeket is kibocsátottak, amelyek egyszerűen beilleszthetővé tették a térképeket webes alkalmazásunkba, akár különösebb szakértelem nélkül.