ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 19, 2010

IE9 előzetes

Joó Ádám · 2010. Már. 19. (P), 17.53
A minap a Microsoft bejelentette az Internet Explorer 9-et, és közzétett egy fejlesztőknek szánt technológiai előzetest.

Az új IE jelentős javulást fog hozni sebesség terén a grafikus megjelenítésben kihasznált hardveres gyorsítás alkalmazásával, illetve az új, Chakra névre hallgató JavaScript motorjával, aminek a teljesítménye már megközelíti a versenytársak futtatókörnyezeteinek eredményeit.

hibakezeles, tanacsot kerek

kilvadi · 2010. Már. 19. (P), 01.21
tanacsot szeretnek kerni php-s hibakezelessel kapcsolatban.
egy uj project elott allok, ami tulkepp egy automata script lenne (CLI).
soap-al adatok fogadasa es kuldese interneten keresztul, valamint kis adatbazis kapcsolat es adatmanipulacio. a rendszer vazat mar megcsinaltam.
ekozben valt ismertte, hogy hanyfele hibaforrassal talalkozhat a program.
vannak halozati problemak(lassu vagy hianyzo net), a webservice problemai (varatlan vagy elore tervezett leallasok) es tartalmi hibak is.
a scriptnek elvileg 0-24ben kell futnia es teljesen onjaronak kellene lennie.
tehat az igazan nem jatszana, hogy hiba eseten die es jojjon a veg.

a tanacsot abban kernem, hogyan celszeru, hogyan szoktak a fenti problemakat kezelni elesben egy php-s projectben. persze vannak vazlatos elmeleteim, hogy pl. a halozati gondok eseten ciklikusan erdemes ujraprobalkozni. de jo lenne konkret megoldasokat megismerni. akar egy mukodo opensource project neve is sokat segitene, ahol a hasonlo problemakat lekezeltek.

koszonom!