ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 30, 2009

Autojump

stan · 2009. Aug. 30. (V), 16.32
Egy olyan javascriptre lenne szükségem, hogy ha van mondjuk egy bankszámlaszám megadási lehetőség, ahol 3 x 8 számot lehet beírni három egymás utáni input boxba, akkor automatikusan átugorjon az első boxból a másodikba a kurzor, illetve a másodikból a harmadikba, amint beírtam a nyolcadik számot. Találtam is egy ilyen scriptet itt: http://www.htmlcodetutorial.com/forms/index_famsupp_162.html

De sajnos valamiért nem működik, de magán az oldalon sem, ahol ezt leírják. :) Legalábbis nálam, pedig be van kapcsolva a javascript, és nem jövök rá, hogy miért nem működik.

Van valami ötletetek, hogy miért nem működik?
 

Flash gomb png.-vel

imokli · 2009. Aug. 30. (V), 14.55
Nem tudom volt már e ilyen téma, sajnos nem találtam. A gondom annyi lenne hogy flashben a gombjaim alapból png-fájlok, ezek vannak movie clippé konvertálva. A lényeg a lényeg, az mitől lehet hogy amikor az egérmutatót a gomb legszéléhez finoman mozgatom, az egész gomb elkezd rázkódni mintha 100szor gyorsabban játszaná le az animációját. Segítségeteket előre is köszönöm.
 

Hírkezelő probléma

peter9228 · 2009. Aug. 30. (V), 13.00
Hello!
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem egy Max News newű hírkezelőt és minden működik is. De ha kiteszem a főoldalra ezzel a kóddal: <?php include "MaxNews/index.php"; ?>
akkor kiírja, hogy Szabálysértés történt! Nem távolíthatod el a szerzői jogi hivatkozást! Semmit nem változtattam a kódba. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma? Előre is kösz.
 

Action Script 3.0 és Flashplayer 10 beállításokkal linkelés

ildi · 2009. Aug. 30. (V), 12.13
Helló! Lenne egy kis problémám!!!
Nem vagyok nagyon jártas a Flashekben. Csináltam egy menüt flashel de nem tudom belinkelni Adobe Flash Cs4-et használok!!(ha ez fontos)